کد خبر: ۲۳۷۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
رئیس هیات مدیره پست بانک ایران:

در سه ماه اول سال جاری، بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است

سید اصغر جلیلی‌نیا رئیس هیات مدیره پست بانک ایران در جلسه ارزیابی عملکرد چهارماهه اول اهداف کمی پایش و پویش سال جاری با اشاره به سودآوری بانک در سال جاری خاطرنشان کرد: در سه ماه اول سال جاری، بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است که نشان می‌دهد بیش از ۳۰ درصد کل سود دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی بانک در سال ۱۴۰۱ را در سه ماهه ابتدایی سال جاری کسب کرده‌ایم.
در سه ماه اول سال جاری، بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران:سید اصغر جلیلی‌نیا با تاکید بر اینکه با سودآوری بانک چهار گروه سهامداران، سپرده‌گذاران، اقتصاد ملی و مشتریان بانک برنده شده‌اند، گفت: برنده اول سهامدار بانک است که علاوه بر اینکه قیمت هر سهم بانک، از پایان سال گذشته تا ۳۱ تیرماه سال جاری، بیش از ۱۶۰ درصد افزایش یافته است و با تصویب مجمع عمومی، بیش از ۱۰ درصد از سود ۱/۵۹۴ ریال بانک را نیز دریافت می‌کند.
جلیلی‌نیا با بیان اینکه برندگان دوم، سپرده‌گذاران بانک هستند که پس از محاسبه اداره کل حسابداری و امور سهام و تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از سودآوری بانک در سال گذشته بهره‌مند می‌شوند، ادامه داد: بر طبق محاسبات ۳۰۰ میلیارد تومان سود قطعی به سپرده‌گذاران بابت سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌شود که حدود ۱۵ درصد مبلغ هزینه سود پرداختی در سال گذشته است.
وی با اشاره به اینکه برنده سوم این سودآوری، اقتصاد ملی است، افزود: درصدی از سود دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان سال گذشته بانک با افتخار به عنوان مالیات به دولت پرداخت می‌شود.
رئیس هیات مدیره با بیان اینکه مشتریان برندگان چهارم سودآوری بانک هستند، گفت: روزانه چهار میلیون تراکنش بانکی در سطح کشور انجام می‌شود که نشان دهنده ارائه خدمات بانک به مشتریان است و همچنین با پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶، ۱۸، سفر‌های ریاست جمهوری و سایر تسهیلات خرد نیز در کنار مشتریان بانک بوده‌ایم و همکاران نیز دستمزد زحمات خود را تا جایی که قانون اجازه پرداخت می‌داد، دریافت کردند.
جلیلی نیا با اشاره به سودآوری بانک در سال جاری خاطرنشان کرد: در سه ماه اول سال جاری بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است که نشان می‌دهد بیش از ۳۰ درصد کل سود سال گذشته را در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ بدست آورده‌ایم.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر