کد خبر: ۲۳۷۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸

مردی که شام ناهارش عقرب زنده است

مردم سرزمین چین تبحر خاصی در انجام کارهای عجیب‌وغریب دارند. مثلا یکی چاقویی عظیم می‌سازد تا روی لبه آن راه برود و دیگری تخم‌مرغ مصنوعی درست می‌کند و به مردم می‌فروشد و رستوران‌هایشان هم که تازگی‌ها غذای کاغذی می‌فروشند.
مردی که شام ناهارش عقرب زنده است

مخاطب24: حالاهم نوبت به «لی لیکان» رسیده تا کار عجیب‌وغریبی از او سربزند. البته کاری که لیکان انجام می‌دهد علاوه بر عجیب و غریب بودن آن بسیار خطرناک و دلهره‌آور است شاید افراد زیادی باشند که با تمرین زیاد بتوانند رکوردهای شگفت‌انگیز بزنند اما تقلید از کار لیکان ممکن است به قیمت جان انسان تمام شود.

 

از  سال ها پیش تاکنون لی لیکان هر وقت که می‌خواهد غذا بخورد همراه آن عقرب‌های زنده را هم نوش جان می‌کند.  او خیلی راحت عقرب‌های زنده را یکی یکی به سمت دهانش می‌برد و آنها را درسته می‌بلعد. لیکان می‌گوید از زمانی‌که جوان بود، یک روز روی تپه‌های نزدیک روستای محل زندگی‌اش واقع در هینان مشغول پیاده‌روی بود که ناگهان عقربی او را نیش می‌زند.

 

لی که از نیش عقرب بسیار دردش آمده بود آن‌قدر عصبانی شد که بدون اینکه فکر کند، برای انتقام گرفتن از عقرب، آن را از روی زمین برداشت و به طرف دهانش‌برد و عقرب بیچاره را ‌خورد. تازه آن موقع بود که لی از طعم عقرب خوشش می‌آید و از آن روز به بعد او هزاران عقرب را به دندان کشیده است.

 

البته این مرد  که عقرب‌های زیادی را در یک شیشه مربای بزرگ نگهداری می‌کند همیشه هم همراه غذا آنها را نمی‌خورد و گاهی اوقات که هوس خوردن عقرب‌ها را می‌کند انگار که در حال خوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک است آنها را دانه دانه از شیشه بیرون می‌آورد و به دهان می‌گذارد. هنگامی‌که از لی پرسیدند این عقرب‌ها چه مزه‌ای دارد او جواب داد مزه این جانور کمی شبیه به دانه سویای سرخ کرده است  انگار که دانه سویا می‌خوری.

 

با شنیدن این خبر ممکن است این سوال به ذهن بیاید که مگر این عقرب‌ها نیش ندارند که لیکان را نیش نمی‌زنند یا شاید هم او پیش از اینکه عقرب‌ها را بخورد نیش آنها را می‌گیرد و با این کار فقط خواسته تا جلب توجه کند و مشهور شود. برای یافتن این پاسخ گروهی تصمیم گرفتند تا از نزدیک این کار لیکان را مشاهده کنند.  

 

آنها نزد لیکان رفتند و همراهشان تعدادی عقرب که مطمئن بودند زهردار است بردند و به لیکان گفتند که اگر راست می‌گوید باید این عقرب‌ها را بخورد. لیکان هم خیلی راحت و بدون اینکه مقاومتی کند یکی یکی عقرب‌ها را بدون هیچ مشکلی خورد.  

 

البته به گفته لی لیکان هنگامی‌که او عقربی را به دهانش می‌برد، درست زمانی‌که عقرب را گاز می‌زند، جانور به طور طبیعی برای دفاع از خود دهان لیکان را نیش می‌زند اما این نیش‌ها بر پیرمرد کاری نیست و هیچ تاثیری روی او نمی‌گذارند و به گفته خودش او در برابر نیش عقرب ایمن است.

برچسب ها: عقرب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
برگزیده
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
صفحه خبر بالای تصاویر