کد خبر: ۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰

تفرفه‌های برق گران شد؟

سخنگوی صنعت برق گفت: مشترکان پر مصرف حدود ۵ میلیون مشترک هستند که از این بین حدود ۸۵۰ هزار مشترک بسیار پرمصرف هستند که بیش از دو برابر الگوی تعیین شده برای هر منطقه جغرافیایی برق مصرف می‌کنند.
تفرفه‌های برق گران شد؟

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: تعرفه‌های موجود برق تغییری نکرده و هیچ افزایش قیمتی به عنوان جریمه اعمال نشده است.

تفرفه‌های برق گران شد؟
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به آخرین وضعیت جریمه مشترکان پرمصرف برق، اظهار کرد: پیرو بند‌ی تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای اصلاح تعرفه‌های مشترکان خانگی، مراحل کارشناسی طرح به پایان رسیده و در صورت تصویب آن در هیات دولت، با کاهش یارانه برق پرداختی به این دسته از مشترکان، نرخ برق مصرفی مشترکان پرمصرف به صورت غیر یارانه‌ای محاسبه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون مصوبه‌ای در این راستا ابلاغ نشده است، گفت: رفتار مصرفی مشترکان پر مصرف به گونه‌ای است که گاه بین ۱۵ تا ۲۰ برابر یک مشترک، از برق استفاده می‌کنند.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه اگر ۱۵ درصد مشترکان که جزو پر مصرف‌ها هستند به مدیریت مصرف توجه بیشتری داشته باشند بسیاری از مشکلات تامین برق برطرف می‌شود، اظهار کرد: اگر این دسته از مشترکان در تابستانی که گذشت همراهی بیشتری با صنعت برق داشتند، محدودیت‌ها و یا خاموشی‌ها اتفاق نمی‌افتاد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه از بین ۳۰ میلیون مشترک خانگی، ۸۵ درصد یعنی حدود ۲۵ میلیون در رده کم مصرف و خوش مصرف قرار می‌گیرند که قبض برق آن‌ها کمتر از ۳۰ هزار تومان است، گفت: مشترکان پر مصرف حدود ۵ میلیون مشترک هستند که از این بین حدود ۸۵۰ هزار مشترک بسیار پرمصرف هستند که بیش از دو برابر الگوی تعیین شده برای هر منطقه جغرافیایی برق مصرف می‌کنند.

به گفته وی بر اساس مصوبه مجلس می‌بایست قیمت تمام شده از پرمصرف‌ها اخذ شود، گفت: قطعا اینکار به نفع همه مشترکان و در راستای ایجاد تعادل در توزیع یارانه است، اما هنوز چیزی در این رابطه به وزارت نیرو ابلاغ نشده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در پایان با توجه به محدودیت‌های تامین سوخت نیروگاهی، از مشترکان خواست نسبت به کاهش مصرف برق و گاز اقدام کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر