کد خبر: ۲۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷

بایدن برای شکست ترامپ دست به دامن اوباما شد

طبق نظرسنجی‌های انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری آمریکا و پیشتازی ترامپ، بایدن برای باقی‌ماندن در کاخ سفید دست به دامن اوباما شده است.
بایدن برای شکست ترامپ دست به دامن اوباما شد

مخاطب24:در حال حاضر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با چندین اتهام کیفری مواجه است اما همچنان در نظرسنجی‌ها و در میان دیگر چهره‌های جمهوری‌خواه پیشتاز است.

 

روزنامه واشنگتن پست گزارش داد، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین و جو بایدن، ساکن کنونی کاخ سفید و معاون پیشین او در ماه ژوئن یک ملاقات خصوصی را به صرف ناهار در کاخ سفید برگزار کردند و اوباما وعده داد تا هر کاری که می‌تواند برای ریاست مجدد بایدن انجام خواهد داد.

 

براساس دو منبع آگاه به این جلسه خصوصی، بایدن مشتاق حمایت اوباماست زیرا این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا محبوب‌ترین دموکرات در ایالات متحده است.

 

جو بایدن که از سال‌های ۲۰۰۹ الی ۲۰۱۷ معاون باراک اوباما بوده، اکنون به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا با چالش‌های متعددی مواجه است؛ از جمله این چالش‌ها می‌توان به مدیریت شوع کرونا، مشکلات اقتصادی آمریکا، قطبی‌شدن سیاست این کشور و عملیات نظامی روسیه در اوکراین اشاره کرد. شاید او در کنار این موارد، موفقیت‌هایی را کسب کرده باشد اما میزان محبوبیت و رضایت از او در نظرسنجی‌ها همچنان پایین است.

 

اریک شولتس، مشاور اوباما هیچ اظهار نظری درباره ناهار کاری بایدن-اوباما نکرد.

 

سخنگوی کارزار بایدن هم گفت: رئیس‌جمهور بایدن از حمایت بی‌دریغ اوباما سپاسگزار است و مجددا به دنبال حمایت او می‌باشد تا در انتخابات ۲۰۲۴ نیز پیروز شود و کار را برای مردم آمریکا به اتمام برساند.

برچسب ها: بایدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر