کد خبر: ۲۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷

بایدن برای شکست ترامپ دست به دامن اوباما شد

طبق نظرسنجی‌های انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری آمریکا و پیشتازی ترامپ، بایدن برای باقی‌ماندن در کاخ سفید دست به دامن اوباما شده است.
بایدن برای شکست ترامپ دست به دامن اوباما شد

مخاطب24:در حال حاضر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با چندین اتهام کیفری مواجه است اما همچنان در نظرسنجی‌ها و در میان دیگر چهره‌های جمهوری‌خواه پیشتاز است.

 

روزنامه واشنگتن پست گزارش داد، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین و جو بایدن، ساکن کنونی کاخ سفید و معاون پیشین او در ماه ژوئن یک ملاقات خصوصی را به صرف ناهار در کاخ سفید برگزار کردند و اوباما وعده داد تا هر کاری که می‌تواند برای ریاست مجدد بایدن انجام خواهد داد.

 

براساس دو منبع آگاه به این جلسه خصوصی، بایدن مشتاق حمایت اوباماست زیرا این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا محبوب‌ترین دموکرات در ایالات متحده است.

 

جو بایدن که از سال‌های ۲۰۰۹ الی ۲۰۱۷ معاون باراک اوباما بوده، اکنون به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا با چالش‌های متعددی مواجه است؛ از جمله این چالش‌ها می‌توان به مدیریت شوع کرونا، مشکلات اقتصادی آمریکا، قطبی‌شدن سیاست این کشور و عملیات نظامی روسیه در اوکراین اشاره کرد. شاید او در کنار این موارد، موفقیت‌هایی را کسب کرده باشد اما میزان محبوبیت و رضایت از او در نظرسنجی‌ها همچنان پایین است.

 

اریک شولتس، مشاور اوباما هیچ اظهار نظری درباره ناهار کاری بایدن-اوباما نکرد.

 

سخنگوی کارزار بایدن هم گفت: رئیس‌جمهور بایدن از حمایت بی‌دریغ اوباما سپاسگزار است و مجددا به دنبال حمایت او می‌باشد تا در انتخابات ۲۰۲۴ نیز پیروز شود و کار را برای مردم آمریکا به اتمام برساند.

برچسب ها: بایدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر