کد خبر: ۲۳۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

آخرین تصمیم عادل فردوسی پور؛ من در ایران می‌مانم...

عادل فردوسی پور علاوه بر اینکه یک عشقِ فوتبال واقعی است، وطنش را با تمام وجود دوست دارد.
آخرین تصمیم عادل فردوسی پور؛ من در ایران می‌مانم...

مخاطب24:عادل فردوسی پور در ۴ سالی که از تعطیلی برنامه ۹۰ می گذرد، مصاحبه های متعددی انجام نداده و به ندرت هم حرف زده است. او اگرچه فعالیت های رسانه ای خود را در قالبی تازه ارائه می دهد، اما هرگز عشق و علاقه اش را به گزارش فوتبال در تلویزیون کتمان نمی کند. صداقت عادل در این زمینه قابل تحسین است و شک نداریم در سال هایی که او درباره فوتبال سخن نمی گوید، بخشی از عشق قدیمی و جاودانه اش را در گوشه ای به اجبار رها می کند.

فردوسی پور در این چند سالی که از صداوسیما محو شد، یک نکته مهم را به خیلی ها ثابت کرد. اینکه بهترین برنامه فوتبالی که از تلویزیون پخش می شد، همچنان ۹۰ است و سایر برنامه های مشابه، حتی قدرت یک رقابت نصف و نیمه را ندارند. هنوز بهترین گزارشگری که درصداوسیما ظهور کرد، فردوسی پور است و بقیه گزارشگرها به استانداردهای او نزدیک نشده اند.

به عبارت بهتر در سال هایی که عادل فردوسی پور به اوج پختگی و تجربه رسید، از عرصه اجرا و گزارش به صورت ناخواسته حذف شد اما زندگی برای این چهره فراموش نشدنی رسانه، ادامه دارد. تصمیم عادل برای ماندن در ایران و ادامه کار در قالب جدید، می تواند قضاوت هایی را در جامعه ایجاد کند؛ چرا که همچنان خیلی ها دوست دارند فردوسی پور را در تلویزیون و حین اجرای ۹۰ ببینند و شاهد بازگوشی ها و طراوت همیشگی اش باشند و برخی هم می گویند چرا او با این شرایط از کشور خارج نمی شود اما هر چه هست اینکه تصمیم فردوسی پور برای ماندن و تداوام کارش در رسانه ها قطعی است؛ او می ماند و ادامه می دهد...

در همین ارتباط: پیشنهادات جنجالی خارجی به عادل فردوسی‌پور/ هیچوقت جوانی نکردم و از جوانی لذت نبردم

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر