کد خبر: ۲۳۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴

کیش؛ پایتخت صادرات ایران

مشاور رئیس جمهور در دومین جلسه ستاد جهش سرمایه گذاری و صادرات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که در جزیره کیش برگزارشد؛ بر جایگاه ویژه این منطقه به عنوان مرکز معرفی کالا‌ها و خدمات صادراتی ایران تاکید کرد.
کیش؛ پایتخت صادرات ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:حجت اله عبدالملکی با بیان این که هر فعال اقتصادی و تجاری از سراسر دنیا که قصد خرید کالای ایرانی دارد، می‌تواند با سفر به جزیره کیش علاوه بر بهره مندی از جاذبه‌های گردشگری؛ کالای مورد نیاز خود را که مربوط به هر کدام از استان‌های کشور است از این منطقه تهیه کند.

عبدالملکی با اشاره به برخی از اتفاقات بین المللی از قبیل "شانگهای، اوراسیا، کشور‌های افریقایی و... " که زمینه ساز ایجاد دروازه‌های اقتصادی جدید شده است، گفت: با تمرکز بر یکی از دستاورد‌های اصلی دوره مدیریت جدید سازمان منطقه آزاد کیش هر نمایشگاهی که در ایران با محوریت صادرات کالا و خدمات در حوزه دانش بنیان، فنی مهندسی و پزشکی برگزار می‌شود این منطقه می‌تواند نقش موثری را در این حوزه‌ها ایفا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که فقط سی درصد زمین‌های جزیره ساخته شده است، تاکید کرد: با تدون انواع طرح‌های به صرفه گردشگری، اقتصادی متناسب با مزیت‌های در نظر گرفته شده باید گام‌های موثری در این زمینه برداشت.

مشاور رئیس جمهور طرح سه گانه راهبردی "گردشگری، آی سی تی و خدمات بانکی و مالی" ارائه شده از سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با فعال شدن پروژه‌های این سه حوزه و تامین زیرساخت ها، احداث هتل، مجموعه‌های دانش بنیان، استقرار شعب بانک‌های خارجی می‌توان تحولات بزرگی در حوزه‌های مختلف این منطقه ایجاد کرد.

حجت اله عبدالملکی بهره گیری از ابزار‌های مهندسی مالی، امکانات و مراکز موجود در کیش را که می‌توان جذابیت‌های شایان توجهی را ایجاد کرد؛ این منطقه به پاتوق میلیون‌ها نفر از سراسر دنیا مبدل خواهد شد.

عبدالملکی، اظهار داشت: این منطقه باید هاب اینترنت آزاد و با سرعت باشد و با کوتاه سازی و تسهیل فرایند برواکراسی و مانع زدایی در مسیر پیشرفت و توسعه این منطقه حرکت کرد.

وی با تاکید بر لزوم اهمیت توسعه زیرساخت‌های آب و برق و تدوین برنامه ۲۰ ساله و اجرایی شدن طرح‌های توسعه و جهش سرمایه گذاری، افزود: ضمن تدوین برنامه ۲۰ ساله باید برنامه ۵ سال آینده در زمینه تامین انرژی مورد نیاز نیز پیش بینی و اجرایی شود.

مشاور رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت پیگیری حکمرانی زمینی، از ساماندهی ۵۰ موضوع در ۲۸ کارگروه و ۳ ستاد ویژه در مناطق آزاد، خبر داد و بیان داشت: حضور فعال نمایندگان مناطق آزاد در کارگروه‌های تشکیل شده با هدف هم اندیشی و ارائه راه کارها؛ زمینه ساز حل مشکلات موجود خواهد شد.

حجت اله عبدالملکی در خصوص نقش مهم مناطق آزاد در رونق اقتصادی کشور، گفت: ارز نیمایی که برای مناطق آزاد در نظر گرفته شده است چندین برابر ارز اختصاص یافته ارز آور بودند و برای نخستن بار تراز تجاری اینتت مناطق مثبت شده است.

عبدالملکی در رابطه با اهمیت موضوع پرواز‌ها به مقصد جزیره کیش و مذاکراتی با وزارت راه و شهرسازی برای نظام حقوقی حاکم بر پرواز‌ها و فروش بلیت، گفت: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مذاکراتی گسترده‌ای را با شرکت‌های هواپیمایی آغاز کردند تا پرواز‌ها به سمت جزیره افزایش یابد.

وی، در تکمیل سخنان خود، افزود: چندین شرکت هواپیمایی تصمیم گرفتند پایگاه اصلی را به عنوان محل میزبانی خود جزیره کیش انتخاب کنند که این خبر مسرت بخشی در زمینه رونق گردشگری است و سازمان نیز ضمن حمایت از این شرکت‌ها زیرساخت‌های مناسبی را فراهم می‌کنند.

حجت الله عبدالملکی با بیان این که مدیریت قیمت بلیت هم برای گردشگران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: نرخ بلیت‌ها باید به نحوی باشد که از نظر اقتصادی صرفه لازم را برای گردشگران جهت سفر به این منطقه را داشته باشد.

عبدالملکی با اشاره به آماده سازی ۱۰۶ بسته سرمایه گذاری جزیره کیش، اظهار داشت: این بسته‌های سرمایه گذاری به نحو شایسته در نمایشگاه‌های مختلف به فعالان اقتصادی معرفی می‌شود و در نمایشگاه مشهد نیز ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه همکاری به امضا رسید.

گفتنی است ضمن ارائه گزارش جامعی از دستاورد‌های ارزشمند کیش در نمایشگاه مشهد، مالیات‌های ارزش افزوده، کالا‌های ورودی، ویرایش و به روز رسانی دستورالعمل‌های صدور مجوز، تسهیل صدور مجوز‌های اداره استاندارد، ایجاد زیرساخت‌های حقوقی سرمایه گذاری، بازنگری طرح جامع کیش، ایجاد زیر ساخت‌ها برای دستورالعمل‌های فوری در قالب تصویب نامه‌های معاملاتی و بررسی شاخص‌های مهم سرمایه گذاری از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر