کد خبر: ۲۳۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
سرهنگ شیرانی خبر داد؛

استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی در اجتماع بزرگ اربعین

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور گفت: برای خدمت رسانی به هموطنان در مراسم اربعین تصمیم بر آن شد برای پوشش کمبود‌های حمل و نقل از ظرفیت تاکسی اینترنتی هم استفاده شود.
استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی در اجتماع بزرگ اربعین

مخاطب24:سرهنگ احمد شیرانی، درباره ظرفیت حمل و نقل جاده‌ای، تدارکات و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی در مراسم پیاده روی اربعین، افزود: برای خدمت رسانی به هموطنان در مراسم پیاده روی اربعین تصمیم بر آن شده که برای پوشش کمبودهای حمل و نقل از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی هم استفاده شود.

وی، بالا نبودن سن خودرو، دارا بودن گواهینامه پایه دوم برای رانندگان، و حداکثر رانندگی ۹ ساعت در طول مسیر را از شرایط رانندگان در خدمت رسانی به زائران اربعین عنوان کرد و گفت: چیزی که برای امسال پیش بینی شده است ظرفیت حمل و نقل عمومی است و پیش بینی می‌شود با توجه به استقبال زیاد هموطنان در این حوزه نیاز باشد که از ظرفیت حمل و نقل خودروهای شخصی هم استفاده شود که پارکینگ‌هایی نیز برای این منظور در مبادی پایانه‌های مرزی پیش بینی شده است.

شیرانی درباره استفاده زائران از خودروی شخصی در پیاده روی اربعین نیز افزود: هموطنان می‌توانند تا نزدیک‌ترین نقطه مرز با خودروی شخصی حرکت کنند و بعد از آن خودروی خود را در پارکینگ پارک کنند و با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و اتوبوس‌هایی که به صورت رایگان پیش بینی شده است آن مسیر تا نقطه صفر مرزی را ادامه داده و وارد کشور عراق شوند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: هموطنانی که قصد شرکت در این راهپیمایی عظیم را دارند باید طبق یک برنامه‌ریزی و مدیریت مدون پیش‌بینی مدت زمان سفر را در طول مسیر داشته باشند، زیرا زمان برگشت بسیار مهم‌تر است، زیرا زائران در هنگام برگشت با توجه به پیاده‌روی که در کشور عراق داشته اند، خستگی و خواب آلودگی بر آن‌ها غلبه خواهد کرد و باید هنگام ورود به کشور، در موکب‌هایی که پیش بینی شده است استراحت کوتاهی داشته باشند و بعد از آن مجدداً با خودروی شخصی ادامه مسیر دهند تا در کمال صحت و سلامت به مقصد برسند.

برچسب ها: پلیس راهور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر