کد خبر: ۲۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱

سخنگوی طالبان: تشیع و تسنن در افغانستان بسیار برادرگونه زندگی می‌کنند

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان در یک گفتگوی اختصاصی با اشاره به مراسم سوگواری محرم، زندگی اهل تشیع و تسنن را در افغانستان برادرگونه خواند.
سخنگوی طالبان: تشیع و تسنن در افغانستان بسیار برادرگونه زندگی می‌کنند

مخاطب24:ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان در یک گفتگوی اختصاصی با اشاره به مراسم سوگواری محرم، زندگی اهل تشیع و تسنن را در افغانستان برادرگونه خواند و عنوان کرد علی‌رغم خواست دشمنان ملت، عزاداری امسال با همکاری علمای شیعه با امنیت خوبی برگزار شد.

 

«ذبیح‌الله مجاهد» در این مصاحبه عنوان کرد مراسم محرم با همکاری علمای اهل تشیع و مشورت با آنها برای ایجاد برنامه امنیتی، سبب شد باوجود دسیسه‌های خارجی امنیت خوبی در این ایام برقرار شود.

 

وی با اشاره به تحرکات برخی سران فراری افغانستان در خارج از این کشور گفت: گزارش‌هایی داشتیم که از بیرون آمادگی‌ها گرفته شده و به برخی افراد دیکته شده بود تا با استفاده از این مراسم وضعیت را به هم بزنند و خدایی نخواسته انفجاراتی در مراسم انجام شود.

 

مجاهد با اظهار اینکه نیروهای امنیتی افغانستان تلاش‌های داعش برای حملات تروریستی و هدف قرار دادن عزاداران حسینی را خنثی کردند، در توضیح درباره به شهادت رسیدن دو کودک افغان بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی گفت: ما هم از این حادثه بسیار متأثر شدیم که نباید رخ می‌داد، اما طبعاً گاهی وقتی شما علیه بعضی دسیسه‌ها ایستادگی می‌کنید، برخورد به میان می‌آید و در حین برخورد طبعاً بعضی مشکلات امنیتی و تلفات هم ممکن است بوجود آید.

 

سخنگوی طالبان همچنین خاطرنشان کرد نیروهای استخباراتی از قبل آگاهی داشتند به برخی افراد از بیرون دیکته شده تا از محرم سوء استفاده کنند و وضعیت شهر را به هم بزنند، ولی از وقوع ناامنی جلوگیری شد و به طور کلی محرم در افغانستان با آرامش سپری شد.

 

وی اظهارداشت: امنیت نسبت به تهدیداتی که وجود داشت و گزارش‌هایی که داشتیم، به گونه بهتر تأمین شد و در این راستا همکاری علمای اهل تشیع بسیار مهم بود که با ما بسیار همکاری کردند.

 

وی در رابطه به آزادی مذهبی شیعیان در حاکمیت طالبان نیز اظهارداشت: افغانستان جامعه‌ای است که برادران اهل تشیع و تسنن سالیان سال با هم زندگی بسیار برادرگونه‌ای دارند. در تمام شهرها و روستاهای افغانستان اهل تشیع و تسنن بسیار با هم نزدیک هستند، رسم و رواج‌های ما بسیار با هم نزدیک است؛ به شمول مراسم محرم به یکدیگر احترام داریم. جامعه ما در راستا کامیاب بوده و از این به بعد هم قربانی دسیسه‌ها نخواهد شد.

برچسب ها: افغانستان
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»