کد خبر: ۲۳۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳

جوان ۳۰ ساله توسط پدرش به قتل رسید

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عامل قتل جوان ۳۰ ساله در تهران خبر داد و گفت: پدر این جوان پس از هل دادن و برخورد سر وی با لبه پله سبب قتل او شده است.
جوان ۳۰ ساله توسط پدرش به قتل رسید

مخاطب24:سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: یک مورد فقدانی در تهران از سوی خانمی به اداره پنجم پلیس آگاهی دریافت شد که در همین راستا موضوع رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی زبده از این اداره قرار گرفت.

 

وی گفت: خانمی که اعلام فقدانی کرده بود خود را خواهر فرد گمشده معرفی می‌کرد و کارآگاهان در همین راستا برای شناسایی فرد مفقودی از طریق روش‌های میدانی و اطلاعاتی شروع به تحقیق پرداختند.

 

وی افزود: در گام بعدی کارآگاهان طی تحقیقاتی از پدر فرد مفقودی دریافتند؛ وی برای شروع کسب و کار خود به شهری در نزدیکی تهران رفته و پس از آن پدر به صورت سرزده به نزد پسرش رفته و برایش مقداری غذا و دارو برده است و سپس مجدداً تنها به تهران بازگشته است.

 

سردار گودرزی با بیان اینکه کارآگاهان برای اطلاع از زنده بودن مفقودی تحقیقات فنی و میدانی خود را آغاز کردند، عنوان کرد: کارآگاهان در تحقیقات خود متوجه شدند جوان ۳۰ ساله هیچ‌گونه عملکرد حیاتی طی ۲ هفته گذشته از خود ثبت نکرده و پس از مراجعه به محل کار وی هیچ اثری از او شناسایی نکردند.

 

رئیس پلیس آگاهی پایتخت در ادامه متذکر شد: کارآگاهان با شیوه‌های نوین کشف جرم و روش‌های اطلاعاتی دریافتند؛ روزی که پدر جوان ۳۰ ساله به نزد او می‌رود صدای فریاد و درگیری از محل کار وی شنیده می‌شود و پس از آن پدر او با وضعیتی آشفته به همراه یک کیسه خونی دیده شده که با سرعت متواری می‌شود و پس از آن دیگر اثری از آن جوان یافت نشده است.

 

سرهنگ ولیپور گودرزی بیان داشت: کارآگاهان با توجه به اینکه نسبت به اظهارات پدر فرد مفقود شده مشکوک شده بودن در ادامه بار دیگر با روش‌های پلیسی و کارآگاهی طی تحقیقاتی از وی متوجه شدند که او در همان زمان که به نزد پسرش رفته و با وی درگیری لفظی پیدا کرده و سپس بعد از اینکه پسرش به وی اهانت می‌کند، او با ضربه محکم پسرش را هل داده و سرش به پله می‌خورد و همان جا به قتل می‌رسد. پس از اینکه پدر مقتول از این حادثه ترسیده بود تلاش می‌کند تا با مثله کردن جنازه پسرش او را مخفی و سپس به جای دور افتاده‌ای رها کند.

 

وی در پایان گفت: با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضائی، پدر مقتول که صراحتاً به جرم خود اعتراف کرده بود برای شناسایی جسد مقتول در اختیار کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر