کد خبر: ۲۳۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶

بیمه آسیا بیش از پنج هزار میلیارد ریال خسارت آتش سوزی کارخانجات الکترواستیل را پرداخت می‌کند

در پی آتش سوزی گسترده در شرکت الکترواستیل مشهد بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارده به این مجموعه صنعتی توسط بیمه آسیا پرداخت می‌شود.
بیمه آسیا بیش از پنج هزار میلیارد ریال خسارت آتش سوزی کارخانجات الکترواستیل را پرداخت می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛اردیبهشت ماه امسال کارخانجات الکترو استیل مشهد در اثر حادثه‌ای دچار حریق شد و بخش بزرگی از تاسیسات آن شامل ساختمان‌ها، تاسیسات، موجودی انبارها، ماشین آلات و سایر اموال مورد بیمه، در آتش سوخت.
بنابر این گزارش، بلافاصله پس از اعلام خسارت از طرف بیمه گذار، کارشناسان ارزیاب بیمه آسیا در قالب گروه‌های کارشناسی در محل حادثه حاضر شدند و نسبت به تعیین و برآورد خسارات وارد شده اقدام کردند.
این گزارش می‌افزاید: در نخستین اقدام و با دستور ویژه مدیرعامل و تصویب هیات مدیره بیمه آسیا و در جهت رسیدگی فوری به این مشکل، مقرر گردید به طور علی الحساب مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان در وجه این کارخانه واریز گردد که این امر از سوی بیمه گذار مورد استقبال قرار گرفت و مبلغ مذکور با حضور مسئولان کارخانه در دو مرحله پرداخت شد.
گفتنی است، مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا نیز در نخستین روز‌های وقوع این حادثه و جهت بررسی این خسارت از نزدیک و نظارت بر روند رسیدگی حادثه، همراه با معاون فنی بیمه‌های اموال و تنی چند از مدیران و کارشناسان فنی شرکت وکارشناسان رسمی دادگستری به استان خراسان رضوی سفر کرده و ضمن دیدار با مدیرعامل کارخانه الکترو استیل از بخش‌های آسیب دیده این کارخانه بازدید کرد و درجریان حادثه و روند بررسی خسارت قرارگرفت.
در این دیدار مدیرعامل بیمه آسیا ضمن دلجویی از مسئولان کارخانه بابت وقوع این حادثه ناگوار و خسارت‌های وارده به آن، اطمینان خاطر داد که بیمه آسیا همیشه بیمه کذاران خود را در چنین روز‌های سخت، همراهی و همیاری می‌کند.
مسعود بادین در این دیدار خاطر نشان کرد، چنین حوادث ناگواری هیچگاه قابل پیش بینی نیستند لذا صاحبان کسب و کار و واحد‌های تولیدی و صنعتی باید نسبت به اخذ پوشش‌های کامل بیمه‌ای اقدام کنند چرا که معضل کم بیمه گی، سرمایه این واحد‌ها را در زمان وقوع حادثه به شدت تهدید می‌کند.
در این دیدار مدیرعامل کارخانه الکترو استیل نیز از سرعت عمل کارشناسان بیمه آسیا در بررسی خسارت آتش سوزی کارخانه و حضور به موقع در محل حادثه و پرداخت مبلغ قابل توجه علی الحساب خسارت، تشکر و قدردانی کرد و اظهار امیدواری نمود با پرداخت خسارت این حادثه، فعالیت کارخانه به زودی آغاز شود و چرخه تولید مجددا به حرکت در آید.
شایان ذکر است بنا به گزارش کارشناسان رسمی دادگستری و بر اساس بررسی آثار و بقایای به جای مانده در محل آتش سوزی، علت وقوع حادثه غیر عمد و ناشی از اتصال کابل‌های برق تشخیص داده و اعلام شده است.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر