کد خبر: ۲۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳
عضو شورای شهر شیراز:

خطر فرونشست شیراز را هم تهدید می‌کند

عضو شورای شهر شیراز، فرونشست در این کلانشهر را یک مسئله جدی دانست و گفت: نمایندگان مجلس بحث تخصیص آب‌های زیرسطحی شیراز و پساب شهری را به دشت‌های اطراف و بعضی کارخانه‌ها پیگیری کنند.
خطر فرونشست شیراز را هم تهدید می‌کند

غلامعلی ترابی عصر یکشنبه ۳۰ آبان در صحن علنی شورای شهر شیراز از شهردار این کلانشهر خواست تا در دوره مدیریت خود، نقش مردم را در سطح مدیریت شهری افزایش داده و آنان را در کنار خود ببیند.

خطر فرونشست شیراز را هم تهدید می‌کند
او تأکید کرد: مدیریت خود را از پشت در‌های بسته خارج و به اجتماع و بین مردم بکشانید.

ترابی اضافه کرد: مدل اداره جامعه در حکومت اسلامی مدل امام و امت است. یعنی ارتباط قلبی و عملی بین مردم و حاکمیت و این اصل باید برای همه رده مدیران جامعه ما مبرّز و تثبیت شود.

این عضو شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: مبنای اقدامات باید بر اساس خواست عموم مردم باشد و قطعاً خواست عمومی مردم مسلمان و متدین ما بهترین خواهد بود.

او افزود: هر جاکه مشکلات باقی است و گرفتاری‌های مردم برطرف نشده همان جایی است که از ظرفیت مردمی استفاده نشده است.

ترابی اظهار کرد: امروز مدیران حاکم بر جامعه اعم از قوه مجریه، قضاییه و مقننه و مدیران میانی همه دستگاه‌ها باید بدانند که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی جامعه بهره جستن از ظرفیت‌های پایان‌ناپذیر ملت است.

ترابی ادامه داد: آنجا که مدیران متوجه شده‌اند که کار‌ها باید با مشارکت مردم حل شود و این ظرفیت بی‌نظیر مردم متدین ایران زمین می‌تواند گره‌گشا باشد؛ به سرعت مسائل پیچیده و علی الظاهر لاینحل، حل شده؛ یا گرفتاری‌های مردم به حداقل رسیده است.

او در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به اینکه کمربندی شیراز به قتلگاه مردم این شهر تبدیل شده است، گفت: این اتفاق تاسف بار ناشی از کم کاری و عدم هماهنگی دستگاه‌های متولی در گذشته بوده و وزارت راه باید آن را جبران کند و استانداری فارس هم پیگیر رفع مشکلات مردم باشد.

ترابی با تصریح بر اینکه شرکت آب و فاضلاب شیراز متولی حل مشکلات انتقال فاضلاب در جنوب این کلانشهر است، گفت: نمی‌شود در قسمتی از شهر، شبکه فاضلاب احداث کرد و فاضلاب را در قسمت دیگری از شهر رها و ساکنان آن مناطق را گرفتار انواع بیماری‌ها و آلاینده‌ها کرد.

عضو شورای شیراز ضمن تبریک هفته بسیج، از بسیج به عنوان مجموعه‌ای که در آن پاکترین، فداکارترین و آماده به کار‌ترین افراد و جوانان کشور در راه اهداف عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردن این کشور جمع شده‌اند، گفت: شاید اذهان جامعه بیش از همه نقش بسیج را در دفاع مقدس شناخته باشد که در آن مقطع حساس نیز جانفشانی بسیجیان در میدان نبرد به عنوان قله درخشان تاریخ ایران زمین ثبت شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر