کد خبر: ۲۳۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹
گام‌های بلند بانک پارسیان در مسیر تحقق رشد تولید؛

بانک پارسیان ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌کند

بانک پارسیان در راستای اجرای برنامه رشد تولید شرکت‌های دانش‌بنیان باهدف تحقق شعار «مهارم تورم، رشد تولید»، تفاهم‌نامه مشترکی را با صندوق نوآوری و شکوفایی منعقد کرد که بر اساس آن، ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص داده می‌شود.
بانک پارسیان ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛مراسم امضای این تفاهم‌نامه صبح روز دوشنبه ۲ مردادماه ۱۴۰۲ با حضور کورش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان و محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در محل ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار شد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به شناسایی و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام کرده و آن‌ها را برای دریافت تسهیلات به بانک پارسیان معرفی می‌کند.
این بسته در نظر دارد تا باهدف افزایش ۱۰۰ همتی فروش محصولات دانش‌بنیان از شرکت‌هایی که طی امسال ظرفیت رشد تولید دارند، حمایت‌های ویژه به عمل آورد.
کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به نقش این بانک در تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بانک پارسیان به‌عنوان یکی از بازیگران مهم زیست‌بوم تأمین مالی فناوری شبکه بانکی کشور، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور را در صدر اولویت‌های خود قرارداد و با هدایت منابع به سمت این شرکت‌ها توانست نقش مؤثری در رشد و توسعه دانش و ایده‌های نوآورانه داشته باشد. همچنین این بانک با داشتن زنجیره کامل ارزش خود، محصولات و خدمات ویژه‌ای را طی سال‌های گذشته در حوزه دانش‌بنیان طراحی نموده که به جرات می‌توان گفت از جامع‌ترین محصولات و خدمات نظام پولی و بانکی کشور در حوزه دانش‌بنیان به شمار می‌رود.
بانک پارسیان اولین بانکی است که در راستای حمایت از رشد تولید شرکت‌های دانش‌بنیان، وعده‌های خود را عملیاتی کرد
محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم، ضمن تقدیر از حمایت بانک پارسیان از اجرای برنامه رشد تولید دانش‌بنیان که در صندوق نوآوری طراحی‌شده است، گفت: بانک پارسیان بیشترین سرعت در حمایت از رشد تولید شرکت‌های دانش‌بنیان را دارد. این کار اقدام بسیار مبارکی است و قطعاً ثمرات بسیاری برای شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.
وی افزود: بانک پارسیان اولین بانکی است که در راستای حمایت از رشد تولید شرکت‌های دانش‌بنیان، وعده‌های خود را عملیاتی کرد. این بانک با وقت‌شناسی، اهمیت این موضوع را درک کرده و در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، وارد فصل جدیدی از همکاری با صندوق نوآوری شده است. جا دارد به نیابت از همه فعالان زیست‌بوم نوآوری کشور، از این بانک تشکر به عمل‌آورم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اظهار امیدواری نسبت به اینکه تفاهم‌نامه میان این صندوق و بانک پارسیان، منشأ خیروبرکت برای کشور و اقتصاد دانش‌بنیان شود، تأکید کرد: آینده کشور در رشد اقتصاد دانش‌بنیان است. اهدافی، چون نگهداشت نخبگان و صادرات با ارزش‌افزوده بالا و توسعه تکنولوژی همه در اقتصاد دانش‌بنیان جمع می‌شود و طبیعی است که در همه دنیا نیز سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای بر اقتصاد مبتنی بر فناوری می‌شود.
خیاطیان تصریح کرد: ما نیز اگر اهتمام بر توسعه تأمین مالی فناوری نداشته باشیم، کشور دستخوش خطرات بسیاری می‌شود. بر این مبنا وقت‌شناسی و شناسایی ضرورت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان یک دغدغه ملی است.
وی تأکید کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، دولت پیشنهاد داده است که سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور (GDP) تا پایان این برنامه، به هفت درصد برسد. نیل به این هدف کاری آسان نیست و زیرساخت‌ها و ابزار‌های متفاوتی را می‌طلبد که مهم‌ترین آن‌ها تأمین مالی است.
گفتنی است؛ راه‌اندازی دفتر تخصصی دانش‌بنیان در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به‌عنوان بانک حامی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و نوآور، تأسیس صندوق پژوهش و فناوری کارآفرینی ستارگان و برگزاری نمایشگاه تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱، ایجاد لاین ویژه شرکت‌های فناورعلاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان، طراحی بسته‌های ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان، صندوق‌های پژوهش و فناوری، پارک‌های علم و فناوری، کارخانه‌های نوآور، ایجاد سامانه اکوسیستم نوآوری و اعطای اعتبار به شرکت‌های غیر دانش‌بنیان برای خرید محصولات دانش‌بنیان را می‌توان ازجمله اقدامات بانک پارسیان در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر