کد خبر: ۲۳۴۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷

ضرورت تعادل میان مصارف و منابع بانک توسعه تعاون با تکیه بر اصول مشتری مداری

مدیرعامل بانک توسعه تعاون بر ضرورت تعادل میان مصارف و منابع با تکیه بر اصول مشتری مداری تأکید ورزید
ضرورت تعادل میان مصارف و منابع بانک توسعه تعاون با تکیه بر اصول مشتری مداری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی در جلسه شورای معاونین بانک اظهار داشت: روسا و همکاران در بخش‌های ستادی و اجرایی برای ایفای نقش سازنده خود با تکیه بر فرآیندها، خدمات و محصولات متنوع، مدیریت ارتباط با مشتریان را صورت می‌دهند و یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های کار بانکداری ارتباط مؤثر با مشتریان است.
وی افزود: ضرورت دارد همکاران به وضعیت روابط مشتریان با بانک آگاهی داشته و میزان رضایت مشتریان از بانک را مدنظر داشته باشند و با تبیین خدمات و محصولات بانک موجب تقویت ارتباط میان بانک و مشتری را فراهم نمایند.
شیخ حسینی تأکید نمود: بانک توسعه تعاون در وضعیت رو به رشدی قرار دارد و بعد از رکود دهه ۹۰ و انزوای بخش تعاون در برهه‌ای قرار داریم که مقامات ارشد دولت قصد ارائه فرصت به بخش تعاون را دارند و بانک نیز به لحاظ وضعیت نقدینگی و سرمایه شرایط خود را بهبود داده است و اتحادیه‌ها، شرکت‌های تعاونی، کارآفرینان و بنگاه‌های کوچک و متوسط می‌توانند روابط سازنده‌ای با بانک برقرار نمایند و با انعقاد تفاهم‌نامه و قرارداد‌های همکاری امکان تعامل بانک با تعاونگران در وضعیت بهتری فراهم می‌گردد.
وی تصریح کرد: انتظار این است واحد‌های اجرایی و شعب و همچنین واحد‌های ستادی مرتبط همواره رصد کاملی از جریان منابع و مصارف را داشته باشند و هر شعبه با اطلاع از حجم و مشخصات انواع حساب‌های سپرده‌ای و سرفصل‌های تسهیلاتی بتواند جریان و چرخش منابع را به نحو مطلوبی مدیریت نماید و رئیس شعبه و همکاران پیش‌بینی هرگونه تغییر و تحولات در حساب‌های مهم و تعیین‌کننده را داشته باشند.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: مسئولیتی که مدیران دارند فراتر از کارشناسان است و بالطبع انتظار می‌رود مدیران در پیش‌بینی مسائل و اتخاذ راهکار‌ها و تدابیر نهایت اهتمام را داشته باشند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون ادامه داد: تی‌تی پلاس به عنوان سامانه بانکداری دیجیتال بانک راه‌اندازی شده است و امکانات این سامانه رو به تکامل است و برنامه این است که کلیه فرآیند‌های اعطای تسهیلات واجد شرایط مرتبط با تفاهم‌نامه‌ها از طریق تی‌تی پلاس و به‌صورت غیرحضوری اجرایی گردد و بخش مهمی از چشم‌انداز بانک در سال ۱۴۰۴ از مسیر این سامانه‌ها و فرآیند‌های مرتبط می‌گذرد.
شیخ حسینی یادآور گردید: همان‌گونه که رشد منابع بانک در پایان سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال پیشین فراتر از شبکه بانکی بوده است، رشد منابع سال جاری نیز حدود ۲ درصد از شبکه بانکی بالاتر است و البته آنچه در بانک به دنبال آن هستیم رشد کیفی و کمی منابع است تا قیمت تمام‌شده پول نیز در سطح پایین‌تری محقق شود.
در ادامه این نشست معاونین مدیرعامل، تعدادی از مدیران و روسای ادارات ستادی به بیان مطلب پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر