کد خبر: ۲۳۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶

آمادگی بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی برای گسترش همکاری‌ها با اتاق تعاون استان

مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی بر ضرورت تقویت باور تعاون در جامعه تاکید کرد.
آمادگی بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی برای گسترش همکاری‌ها با اتاق تعاون استان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مسعود کردستانی در دیدار با رئیس و اعضای هیات مدیره اتاق تعاون استان افزود: موفقیت‌ها و توفیقات بخش تعاون در کشور بسیار زیاد است و این نشان از ظرفیت این بخش در رفع بسیاری از چالش‌های اقتصادی کشور دارد.

وی به نقش تعاونی‌های مسکن در بخش تامین مسکن اقشار مختلف اعلام کرد:تعاونی‌های مسکن در ایجاد و توسعه شهر‌های جدید و تامین مسکن بخش اعظمی از اقشار جامعه نقش بسزایی داشته و با مروری بر آنچه در این حوزه اتفاق افتاده می‌توان به نقش آفرینی تعاونی‌ها اذعان کرد.
کردستانی همچنین به نقش بخش تعاون در توزیع کالا‌های ضروری در سال‌های اوایل انقلاب و دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: شبکه توزیعی که تعاونی‌های مصرف در سطح کشور داشتند آن زمان به خدمت مردم شریف کشورمان آمدند و با بهترین نوع سازماندهی‌ها موفق شدند کالا‌های اساسی را در شرایط جنگ و بحرانی به دست خانواده‌ها برسانند و این یکی از مهمترین کارکرد‌های تعاون در اقتصاد کشور است.

مدیر شعب استان عدم اطلاع رسانی این نوع موفقیت را عامل بزرگنمایی اخبار برخی تعاونی‌های مشکل دار خواند و گفت:عدم اطلاع رسانی صحیح موفقیت‌های بخش تعاون موجب می‌شود که سهم اخبار ناکامی برخی تعاونی‌های متخلف در رسانه‌ها بیشتر شود و این یعنی مظلومیت بخش توانمند تعاون در کشور.
وی در ادامه با بیان اینکه بانک توسعه تعاون الزام قانونی دارد که از بخش تعاون حمایت کند تاکید کرد: اتاق تعاون به عنوان پارلمان بخش تعاون در کشور بهترین بستر برای عرضه خدمات به تعاونی‌ها و ارایه انواع تسهیلات به این شرکت‌ها است.
وی ابراز امیدواری کرد: با تقویت ارتباطات بین بانک توسعه تعاون و اتاق تعاون در استان شاهد تحول در نگرش‌ها و افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد استان باشیم.
در ادامه این نشست میر حیدر سید یعقوبی رئیس اتاق تعاون آذربایجان شرقی گفت: بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک تخصصی بخش تعاون مسئولیت سنگینی در حمایت از تعاونی‌ها دارد در این راستا امیدواریم با تغییرات مدیریتی صورت گرفته در استان شاهد تحول در این ارتباطات و ارائه خدمات به شرکت‌های تعاونی عضو اتاق تعاون استان باشیم.
بانک توسعه تعاون با ۲۲ شعبه در آذربایجان شرقی در حمایت تسهیلاتی و مالی از بخش تعاون فعالیت دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر