کد خبر: ۲۳۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹

ترکیه ۳۰ درصد اقتصاد سوریه را گرفته، ایران ۳ درصد!

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید تا زمانی که کشور در حوزه دیپلماسی اقتصادی فعالیت‌های خود را اصلاح نکند، امکان استفاده از بسیاری از ظرفیت‌های اقتصادی وجود نخواهد داشت.
ترکیه ۳۰ درصد اقتصاد سوریه را گرفته، ایران ۳ درصد!

محمد امیرزاده امروز در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اظهار کرد: وقتی از گردشگری صحبت می‌شود، همه می‌دانند که ایران چه ظرفیت گسترده‌ای در این بخش دارد و ما از طبیعت و تاریخ گرفته تا گردشگری سلامت توانایی بسیار بالایی داریم.

ترکیه ۳۰ درصد اقتصاد سوریه را گرفته، ایران ۳ درصد!
وی با بیان اینکه استفاده از این ظرفیت‌ها منوط به تقویت دیپلماسی اقتصادی کشور است، گفت: وقتی از دیپلماسی اقتصادی صحبت می‌کنیم، یعنی باید بستری فراهم کنیم تا سرمایه گذاران و تجار ایرانی در فضای بین المللی کمترین آسیب را ببینند و مذاکرات طوری پیش برود که دست آن‌ها برای فعالیت در عرصه‌های مختلف باز شود.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به ظرفیت‌های کلان ایران در عرصه گردشگری، بیان کرد: وقتی ما حتی برای تجارت خود نیز دیپلماسی اقتصادی مناسبی پیدا نکرده‌ایم، قطعا امکان استفاده از توانایی‌ها در حوزه گردشگری نیز فراهم نمی‌شود. ایران از نظر فرهنگی، اقتصادی و تاریخی یکی از جذاب‌ترین کشور‌ها برای جذب گردشگر است، اما در عمل تعداد توریست‌های ما بسیار پایین است.

امیرزاده با بیان اینکه کاهش تنش با جهان و تلاش برای تعامل سازنده در این حوزه، باید اولویت مهم ایران باشد، توضیح داد: متاسفانه ما در بسیاری از بزنگاه‌های تاریخی به جای آنکه تعامل را انتخاب کنیم، چالش و تنش را انتخاب کرده‌ایم و نتایج این انتخاب بار‌ها خود را در شاخص‌های مختلف نشان داده است. چرا نرخ تورم عراق باید یک ششم و پاکستان یک پنجم ایران باشد؟

وی ادامه داد: ضعف در دیپلماسی اقتصادی باعث شده ما حتی در حوزه‌هایی که حضور قدرتمندی داشته‌ایم نیز نتوانیم عملکرد قابل دفاعی داشته باشیم. سهم ایران از اقتصاد سوریه تنها سه درصد است، اما ترکیه ۳۰ درصد تجارت این کشور را در اختیار گرفته است. این نشان دهنده ضعف ما در دیپلماسی اقتصادی است و چه در گردشگری و چه در سایر بخش‌ها، اگر قصد تغییر داریم، باید نخستین گام‌ها را در این حوزه برداریم.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.