کد خبر: ۲۳۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۶

راهبرد‌های شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت عملیاتی شود

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: راهبرد‌های شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت، در یک ماه آینده به برنامه‌های عملیاتی تبدیل شود.
راهبرد‌های شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت عملیاتی شود

اولین جلسه شورای عالی تحول و تعالی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور حسن بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، کاظمی قائم مقام معاونت راهبردی قوه قضائیه و معاونین و تعدادی از مدیران کل سازمان ثبت اسناد برگزار شد.

راهبرد‌های شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت عملیاتی شود
در ابتدای جلسه، بابایی با بیان اینکه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از نهاد‌های حاکمتی بوده و دارای وظایف و اختیاراتی است که هر از چند گاهی نیازمند بازنگری در فرآیندها، روش‌ها و انتظارات است، تاکید کرد: در دوران تحول و تعالی تعجیل در تشکیل این جلسات به جهت پیشبرد اجرای برنامه عملیاتی فوق، امری مهم و ضروری است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: سند تحول قضائی با نگاه استراتژیک تدوین شده و جهت دستیابی و اجرا نیازمند تشکیل جلسات هفتگی، جمع بندی، بررسی نقاط قوت و ضعف، ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات و اعلام نظر استان‌ها در بازه‌های زمانی اعلامی است.

وی تاکید کرد: راهبرد‌های اعلامی ظرف حداکثر یک ماه آینده به برنامه‌های عملیاتی تبدیل شود و به عنوان نقشه راه فعالیت‌های سازمان در دوران تحول و تعالی ملاک عمل قرار گیرد.

بابایی تصریح کرد: در بحث رفاهی و رضایت کارکنان، اقدامات خوبی با تخصیص اعتبار لازم به زودی انجام می‌شود.

در این جلسه هر یک از اعضای حاضر دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را در خصوص سند توسعه سازمان ثبت اسناد و املاک بیان کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر