کد خبر: ۲۳۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۰

تولید بیش از یک چهارم برق جهان با زغال‌سنگ

آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش خود از بازار زغال‌سنگ، اعلام کرد بیش از یک چهارم برق جهان با زغال‌سنگ تولید می شود
تولید بیش از یک چهارم برق جهان با زغال‌سنگ

مخاطب24:آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) اعلام کرد مصرف زغال سنگ در سال ۲۰۲۲، با رشد ۳.۳ درصدی، به رکورد جدید ۸.۳ میلیارد تن رسید و در ۳۶ درصد از کل تولید برق جهان سهم داشت.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش خود از بازار زغال‌سنگ، اعلام کرد با وجود ضعیف‌تر شدن اقتصاد جهانی، تقاضا برای زغال‌سنگ در بسیاری از نقاط جهان افزایش پیدا کرد که تا حدود زیادی به دلیل قابل دسترس بودن و ارزان‌تر بودن آن در مقایسه با گاز بوده است.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، ۱۰۴۴۰ تراوات ساعت برق با استفاده از زغال سنگ در سال ۲۰۲۲ تولید شد که ۳۶ درصد از کل تولید برق جهان بوده است.

از نظر جغرافیایی، تصویر یکدستی در سال ۲۰۲۳ وجود ندارد. تقاضا برای زغال‌سنگ در نیمه اول سال میلادی جاری در آمریکا و اتحادیه اروپا، به ترتیب ۲۴ درصد و ۱۶ درصد کاهش پیدا کرد که سریع‌تر از انتظار بود. با این حال، تقاضای چین و هند که دو مصرف کننده بزرگ جهان هستند، بیش از پنج درصد در نیمه اول سال رشد داشت و افت مصرف در نقاط دیگر را جبران کرد.

زغال سنگ، سوخت فسیلی است که استفاده از آن آسیبهای قابل توجهی بر محیط زیست دارد و گروه محیط زیستی "صلح سبز" آن را به عنوان "کثیف ترین و آلاینده ترین راه تولید انرژی" توصیف کرده است.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، دی اکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ذرات معلق و اکسیدهای نیتروژن از جمله گازهای آلاینده ای هستند که با سوزاندن زغال سنگ، تولید می شوند.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، به گفته کیسوکه ساداموری، مدیر بازارهای انرژی و امنیت آژانس بین‌المللی انرژی، زغال‌سنگ بزرگترین منبع انتشار کربن در بخش انرژی است و در اروپا و آمریکا، رشد انرژی پاک، کاهش اساسی استفاده از زغال سنگ را به دنبال داشته است. اما تقاضا در آسیا حتی با وجود این که بسیاری از اقتصادهای این منطقه، به طور قابل توجهی منابع انرژی تجدیدپذیر را افزایش داده اند، همچنان بالا مانده است.

برچسب ها: زغال سنگ برق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر