کد خبر: ۲۳۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
کنکوری‌ها نگران نباشند؛

مهلت تایید سوابق تحصیلی تمدید شد

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش از تمدید مهلت تایید سوابق تحصیلی توسط داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۲ خبر داد.
مهلت تایید سوابق تحصیلی تمدید شد

مخاظب24:محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در حال حاضر سامانه my.medu.ir باز و برای تایید سوابق تحصیلی از سوی داوطلبان کنکور در دسترس است.

وی با اشاره به حجم بالای مراجعه کاربران به این سامانه برای تایید سوابق تحصیلی، از تمدید مهلت تایید سوابق تحصیلی توسط داوطلبان کنکور ۱۴۰۲ تا ۲ روز دیگر خبر داد و گفت: داوطلبان می‌توانند تا پایان روز جمعه ۶ مرداد به سامانه my.medu.ir مراجعه کرده و سوابق تحصیلی خود را تایید کنند.

پیش از این اعلام شده بود که امروز آخرین مهلت تایید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۲ است. اما با اعلام جدید، داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۲، تا پایان روز جمعه ۶ مرداد فرصت دارند تایید یا اعلام مغایرت سوابق تحصیلی خود را اعلام کنند. در این راستا داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۲ باید با مراجعه به سامانه پنجره خدمات یکپارچه وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir و انتخاب گزینه «ساهت»، نسبت به تایید یا اعلام مغایرت سوابق تحصیلی خود اقدام کنند.

ظاهرا این تصمیم به دلیل اختلال امروز در سامانه my.medu.ir و دسترسی نداشتن کنکوری‌ها به ان برای تایید سوابق تحصیلی‌شان گرفته شده است.

چرایی اخلال در سامانه آموزش و پرورش/ کنکوری‌ها نگران تایید سوابق تحصیلی نباشند

سجاد سیاح مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز درباره چرایی اختلال در سامانه my.medu.ir اظهار کرد: حدود یک ساعت و نیم است که سیستم با ۸۵۰ هزار کاربر و قریب به ۵ میلیون کاربر آنلاین مواجه شده و این همزمانی باعث ایجاد اختلالاتی شد و سیستم را با مشکل مواجه کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سامانه my.medu.ir در دسترس است، افزود: در حال حاضر سایت در دسترس است و به مرور برای رِنج‌های مختلف اینترنتی و اینترانتی باز می‌شود. در حال آوردن رِنج همراه اول و ایرانسل به مدار هستیم و آرام آرام رِنج آی پی‌های مختلف را به مدار می‌آوریم.

سیاح خاطرنشان کرد: داوطلبانی که برای تایید سوابق تحصیلی خود باید به سامانه my.medu.ir مراجعه کنند، نگران نباشند. الان سایت در دسترس است و کم کم تمام رِنج‌های اینترنتی و اینترانتی به مدار می‌آیند.

برچسب ها: کنکور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر