کد خبر: ۲۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵

قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال منعقد می شود

وزیر راه وشهرسازی گفت: قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال که ۸۵ درصد آن تونل و پل است تا یک ماه آینده به صورت کامل منعقد خواهد شد.
قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال منعقد می شود

مخاطب24:آقای مهرداد بذرپاش گفت: یکی از پروژه‌های که پیگیری کردیم قطعه دوم آزاد راه تهران- شمال بود که مسیر رفت چند هفته پیش به بهره برداری رسید و مسیر برگشت آن دهه فجر سال آینده با تامین منابع مالی ۱۵ هزار میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

 

به گفته وزیر راه وشهرسازی، تصمیم گیری برای قطعه سوم در روز گذشته انجام شد و مقرر شد ظرف یک ماه آینده قرارداد آن منعقد شود، همچنین اعلام شد که کارگاه‌های فعال در قطعه دوم به قطعه سوم منتقل شوند.

 

او می‌گوید: قطعه سوم یکی از سخت‌ترین و طولانی‌ترین قطعات در آزاد راه تهران – شمال است که حدود ۸۵ درصد از طول مسیر پل و یا تونل است و برای اجرای آن نیاز به سازه‌های عظیم و تونل‌های طولانی داریم.

 

وزیر راه وشهرسازی به آزاد راه اصفهان – شیراز هم اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگترین آزاد راه‌های کشور آزاد راه اصفهان -شیراز به طول ۲۳۰ کیلومتر است که امیدوار هستیم در اواخر شهریور ماه به بهره برداری برسد و میزان صرفه جویی سوخت در این پروژه حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در سال است که معادل مصرف سوخت یک روز کل کشور است.

 

او گفت: پروژه بعدی مربوط به منطقه منجیل -رودبار است که بسیاری از مسافران همواره با گره ترافیکی بسیار سنگینی در محدوده قزوین – رشت مواجه می‌شدند که امیدوار هستیم با بهره برداری ازاین مسیر گره ترافیکی آن تا آبان ماه باز شود.

 

بذرپاش در خصوص خط ریلی رشت – کاسپین هم گفت: خط ریلی رشت-کاسپین که به دریا وصل می‌شود ظرف سه ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر