کد خبر: ۲۳۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷

افزایش ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار

روند نزولی قیمت خودرو، امروز، ۴ مرداد ۱۴۰۲، پس از مدت‌ها متوقف شد و بیشتر محصولات موجود در بازار، به‌ویژه تولیدات ایران خودرو و سایپا روند صعودی را در پیش گرفتند.
افزایش ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار

مخاطب24:روند نزولی قیمت خودرو، امروز، ۴ مرداد ۱۴۰۲، پس از مدت‌ها متوقف شد و بیشتر محصولات موجود در بازار، به‌ویژه تولیدات ایران خودرو و سایپا روند صعودی را در پیش گرفتند. در این میان لاماری ایما با رشد ۵۰ میلیون تومانی، رکورددار افزایش قیمت روزانه بود. حال آیا تغییر جهت بازار، منجر به رونق معاملات می‌شود؟ آیا این روند ماندگار است؟

قیمت خودرو در آخرین روز کاری اولین هفته مرداد، تغییر رویه داد تا عملکردی متفاوت نسبت به دیگر روزهای هفته را تجربه کند.

اکنون با توجه به شرایط موجود، عرضه و تقاضا مهم‌ترین متغیر مؤثر بر بازار خودرو خواهد بود و مسیر آن را در بلندمدت مشخص خواهد کرد. به نظر می‌رسد هفته‌هاست خودرو مسیر خود را از دلار جدا کرده و حداقل در شرایط کنونی، ارز خارجی را نباید متغیر چندان مهمی در بازار خودرو دانست.

قیمت تمام خودروهای داخلی ایران خودرو و سایپا  بدون هیچ استثنایی روند افزایشی در پیش گرفته‌اند.

کوییک دنده‌ای S، تنها نماینده حاضر در خط‌ تولید سایپاست که امروز شامل افزایش قیمت شد. این خودرو با ۹ میلیون تومان افزایش با قیمت ۳۴۵ میلیون تومان در بازار آزاد  در حال معامله است.

پژو ۲۰۶ تیپ ۲، اقتصادی‌ترین محصول ایران خودرو، با ۱۰ میلیون تومان افزایش، با قیمت نهایی ۴۸۵ میلیون تومان در بازار امروز معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس، سدان نسبتاً محبوب ایران خودرو امروز با ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت رتبه دوم افزایش قیمت را بین محصولات ایران خودرو کسب کرد تا با قیمت پایانی ۵۷۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش شود.

تارا اتوماتیک، لوکس‌ترین سدان اتوماتیک ایران خودرو با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت، پرچم‌دار بیشترین افزایش قیمت در بین خودروهای داخلی شد. این محصول امروز با قیمت نهایی ۷۷۱ میلیون تومان در بازار آزاد حاضر شد.

افزایش ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار؛ کوییک، ۹میلیون تومان گران شد | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی هم در رقابت با خودروهای داخلی عقب نماند و برخی محصولات نظیر لاماری ایما پیشتاز رالی امروز بازار خودرو شدند.

لاماری ایما، محصولی که همیشه بیشترین نوسان را بین خودروهای مونتاژی داشته است، امروز با ۵۰ میلیون تومان افزایش قیمت در بازار آزاد با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

خودروی جک s۵ اتوماتیک، دیگر مونتاژی است که رشد قیمت را تجربه کرد. این محصول با سال تولید ۱۴۰۰ امروز با پنج میلیون تومان افزایش، با قیمت نهایی یک میلیارد و ۲۶۵ میلیون تومان در بازار آزاد حاضر شد.

افزایش ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار؛ کوییک، ۹میلیون تومان گران شد | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید

برچسب ها: قیمت خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر