کد خبر: ۲۳۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷

تقدیر فرمانداربوئین زهرا از عملکرد بانک توسعه تعاون قزوین

در نشست صمیمی بین مدیر شعب استان قزوین و فرماندار بوئین زهرا در محل دفتر فرماندار با موضوع معارفه سرپرست جدید شعبه این شهرستان، ادیب رامندی فرماندار بوئین زهرا عملکرد بانک توسعه تعاون در سطح این شهرستان را بسیار مطلوب و ارزشمند ارزیابی کرد.
تقدیر فرمانداربوئین زهرا از عملکرد بانک توسعه تعاون قزوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ایرج طاهرخانی مدیر استان قزوین در این نشست گفت: با توجه به اینکه استفاده از ظرفیت نیرو‌های جوان و انقلابی همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است بانک توسعه تعاون نیز با پیروی از این خط مشی حکیمانه از سال‌های گذشته بحث شایسته سالاری و انتقال دانش از کارکنان باتجربه به سایر همکاران جوان را نهادینه نموده بطوریکه امروز خداوند سبحان را شاکریم که این توفیق حاصل شده است که یکی از جوان‌ترین نیرو‌های استان با کسب توانایی و دانش مورد نیاز بانکی در سمت سرپرست شعبه بوئین زهرا در خدمت مردم شریف و معزز این شهرستان خدمت رسانی خواهد کرد.

طاهرخانی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بانک در شهرستان بوئین زهرا و توابع این شهرستان، چابکی و انتخاب دقیق و فنی مشتریان موثر و مولد در این شهرستان را از جمله مهترین ویژگی‌های این بانک برشمرد.

در ادامه ادیب رامندی فرماندار بوئین زهرا ضمن تبریک به یاسر مرندی بعنوان سرپرست جدید شعبه این شهرستان عملکرد بانک توسعه تعاون در ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی و مخصوصا در بحث احیا و تزریق اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریالی به تعاونی مسکن ۴۵۰ واحدی کارکنان دولت که به مدت ۱۲ سال تعطیلی معضلاتی را برای این شهرستان بوجود آورده بود، بسیار مطلوب ارزیابی و از این بابت از مجموعه این بانک در استان تقدیر کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر