کد خبر: ۲۳۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۶
تا پایان شهریورماه امسال؛

مشتریان بانک آینده نسبت به دریافت دسته‌چک صیادی بنفش اقدام کنند

با توجه به بخشنامه بانک مرکزی ج. ا. ایران، مبنی بر عدم پذیرش و تبادل چک‌های صیادی نسل اول از تاریخ اول مهرماه سال‌جاری، بانک آینده از دارندگان دسته‌چک‌های قدیمی خواست تا نسبت به دریافت دسته‌چک‌های جدید صیادی بنفش تا پایان شهریورماه اقدام کنند.
مشتریان بانک آینده نسبت به دریافت دسته‌چک صیادی بنفش اقدام کنند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده: با توجه به بخشنامه بانک مرکزی ج. ا. ایران، مبنی بر عدم پذیرش و تبادل چک‌های صیادی نسل اول از تاریخ اول مهرماه سال‌جاری، بانک آینده از دارندگان دسته‌چک‌های قدیمی خواست تا نسبت به دریافت دسته‌چک‌های جدید صیادی بنفش تا پایان شهریورماه اقدام کنند.
شایان ذکر است؛ پذیرش چک صیادی نسل اول (دسته‌چک‌های صادر شده قبل از سال ۱۴۰۰) در سامانه چکاوک از پایان شهریورماه، متوقف شده و وصول وجه این قبیل چک‌ها صرفاً با مراجعه مشتری به بانک صادرکننده میسر خواهد بود. از همین‌رو، تمهیدات لازم برای تعویض دسته‌چک‌های قدیمی در شعب بانک آینده در سراسر کشور، پیش‌بینی شده است.

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه ما به مذاکره باور داریم، اما به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم، تصریح کرد: ما دنبال جنگ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، به دنبال مذاکره هستیم، اما آمریکایی‌ها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفاً حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
فریبا خانم بازیگر چرا از ازدواج می‌ترسه؟ فریبا خانم بازیگر چرا از ازدواج می‌ترسه؟
فریبا کوثری در گفت‌و‌گو با کامران نجف‌زاده از دلایل مجرد ماندن و مادر نشدنش گفت.
نقی معمولی اینترنت کشور را در دست گرفت! نقی معمولی اینترنت کشور را در دست گرفت!
در شامگاه ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، همزمان با پخش سریال «پایتخت» از شبکه یک سیما، مصرف اینترنت کشور به شکل محسوسی کاهش یافت. بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با انتشار نموداری طنزآمیز این پدیده را «تأثیر نقی معمولی بر مصرف اینترنت» نامید.
از بیماری شایع فصل بهار چه می‌دانید؟ از بیماری شایع فصل بهار چه می‌دانید؟
یک متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با اشاره به شیوع آبله مرغان در فصل بهار، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلاء از تماس، دست و دیده بوسی با بیماران خودداری کنند.
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟ کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟
بازنشستگانی که واجد دریافت وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیستند مشخص شدند.
گل زیبای لیونل مسی اینترمیامی را از شکست نجات داد گل زیبای لیونل مسی اینترمیامی را از شکست نجات داد
لیونل مسی فوق ستاره اینترمیامی گل زیبایی را مقابل تورنتو به ثمر رساند.
برگزیده
جزئیات مصوبه افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ جزئیات مصوبه افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴
دستورالعمل افزایش حقوق کارمندان در سال جاری از سوی هیئت وزیران به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.
کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟ کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟
بازنشستگانی که واجد دریافت وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیستند مشخص شدند.
حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟ حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۴، دولت مکلف به حذف یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد جامعه یعنی دهک‌های هشتم، نهم و دهم است که برای این کار ابتدا باید آیین نامه آن نگاشته و تصویب شود.
صفحه خبر بالای تصاویر