کد خبر: ۲۳۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵

ناگفته‌های شبنم قلی خانی از سال های تدریس

بازیگر فیلم سینمایی«مریم مقدس» شب گذشته در برنامه تلویزیونی «دورهمی» از سالهای تحصیل در استرالیا و تدریس خود در ایران گفت.
ناگفته‌های شبنم قلی خانی از سال های تدریس

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهران مدیری برنامه را با پرداختن به موضوع سودجویی و سودجویان اقتصادی کشور آغاز کرد و در ادامه پس از بخش های نمایشی میزبان بازیگر نقش «مریم مقدس»، شبنم قلی خانی شد.

مدیری ابتدا شبنم قلی خانی را بازیگر، کارگردان، فردی آرام و بی حاشیه در عرصه هنر معرفی کرد و پس از سلام و احوالپرسی با حضار از او در مورد، بی حاشیه بودن و دخالت نکردن در اتفاقات دنیای هنر پرسید و قلی خانی هم در این خصوص توضیح داد: همیشه از حاشیه دور بودم و دوست دارم روی کار، زندگی و تدریسم تمرکز کنم. شاید بقیه انتخاب می کنند که در حاشیه باشند اما من نه.

وی در ادامه صحبت های خود را با اولین حضورش در عرصه بازیگری آغاز کرد و گفت: ابتدا به خاطر جوی که بین دوستانم بود، طراحی صحنه خواندم و در کنارش بازیگری انجام می دادم و برای فوق لیسانسم در استرالیا کارگردانی را ادامه دادم و تجربه ساخت 11 فیلم کوتاه را دارم.

قلی‌خانی در خصوص مدت زندگی خود در استرالیا اظهار داشت: در یک مدت زمان من به خاطر تحصیلم در رشته کارگردانی و همسرم به خاطر شغلش در استرالیا زندگی کردیم و واقعا دوری و غم غربت برای ما سخت بود و دوباره برای ادامه زندگی و روند کار به ایران برگشتیم.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «سرزمین کهن» به تدریس خود در دانشگاه اشاره کرد و توضیح داد: چهار سال پیش قبل از اینکه از ایران بروم در دانشگاه تدریس می کردم و آن موقع چون فاصله سنی کمی با دانشجویان داشتم، سعی کردم بیشتر رفیق باشم تا استاد دانشگاه. در اصل هنر و حرفه کاری ما این نوع تدریس را هم بیشتر قبول می کند.

قلی‌خانی درباره تجربه کارگردانی و ادامه دادن این حرفه تایید کرد: من از سال 82 شروع به ساخت فیلم کوتاه و مستند کردم و 11 فیلم کوتاه و دو مستند تا به امروز کارگردانی کردم. اما در واقع انتخاب صد درصدم بازیگری است ولی دوست دارم تجربه کارگردانی فیلم سینمایی و فیلم بلند را هم داشته باشم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تا به امروز نقش های طنز را بازی نکرده‌اید، بیان کرد: خودم به شخصه بازی در کار طنز را دوست دارم اما تا الان موقعیتی برای بازی پیش نیامده است و این را شما باید بگویید که یک بازیگری مثل من چقدر قدرت خطر دارد تا در نقش طنز بازی کند.

قلی‌خانی در ادامه به سخت‌ترین چالش های زندگی خودش در موقعیت های مختلفی چون ازدواج، تدریس، بازیگری و حتی مادر شدن خودش اشاره کرد و در خصوص قوانین و نظم و انضباط حرفه بازیگری و فیلم سازی در استرالیا گفت.

در پایان این گفتگو مهران مدیری از شبنم قلی خانی برای حضورش به عنوان بازیگر مهمان در بخش های طنز مجموعه برنامه دورهمی دعوت کرد و قلی خانی پذیرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
برگزیده
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود
سهراب سپهری شاعری بود که جهان را نه با تملک که با تماشا می‌فهمید؛ صدایی آرام از کاشان که هنوز در هیاهوی زمان، ما را به سکوت، طبیعت و معنا فرامی‌خواند.
صفحه خبر بالای تصاویر