کد خبر: ۲۳۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۹

درخواست رئیس قوه قضائیه از دولت درباره بورس

رئیس قوه قضائیه گفت:دولت مسئله بورس را برای مردم تبیین کند و توضیح دهد تا مردم بدانند در ادامه مسیر و برای آینده خود باید چه کار کنند.
درخواست رئیس قوه قضائیه از دولت درباره بورس

مخاطب24:حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال ناظر بر «مهار تورم و رشد تولید» افزود: مقام معظم رهبری این شخصیت الهی و فرزانه بر پایه نظریات کارشناسی و بصورت حکیمانه، شعار سال را انتخاب کرده‌اند؛ ممکن است قضایایی پشت سر هم تکرار شوند، اما به هیچ وجه نباید از عملیاتی‌سازی مجدانه شعار سال ناظر بر «مهار تورم و رشد تولید» غفلت بورزیم؛ ما در قوه قضائیه چنانچه در مباحثی ناظر بر شعار سال، مسئولیت ذاتی داریم، باید مجدانه به آن مسئولیت عمل کنیم و در سایر جنبه‌ها نیز به دولت برای تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» کمک کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: چهار ماه از سال گذشت لذا دولت و مجلس باید برنامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برای مردم و دستگاه‌ها توضیح دهند؛ باید اقدامات ما در جهت «مهار تورم و رشد تولید» در سال ۱۴۰۲ با سال قبل، تفاوت داشته باشد؛ قوه قضائیه نیز باید در راستای وظایف خود در این جهت گام بردارد؛ از جمله باید از فعالیت‌های سالم اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌ها حمایت کنیم و امنیت سرمایه را فراهم آوریم و موانع کسب و کار را آن مقدار که به ما مربوط می‌شود، رفع سازیم.

رئیس عدلیه یکی از موانع و مشکلات در میدان حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌ها را مسئله ممنوع‌الخروجی افراد دانست و گفت: چندین دستگاه از جمله بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی، سازمان ثبت، تعزیرات و دادگستری بر مبنای اختیاراتی که دارند افراد را مستقیماً ممنوع‌الخروج می‌کنند، اما مسئله اینجاست که پس از رفع علت و دلیل ممنوع‌الخروجی افراد، بعضاً نسبت به لغو ممنوع‌الخروجی آن‌ها اهتمام لازم صورت نمی‌گیرد و در این اثناء فرد باید دوندگی کند و احیاناً اقداماتی خارج از ضابطه انجام دهد تا ممنوع‌الخروجی‌اش لغو شود؛ یا در مواردی دیگر، فرد که ممنوع‌الخروج می‌شود، به او اعلام نمی‌شود و همین امر ممکن است به لحاظ حیثیتی و اعتباری یا در برنامه‌های کاری و تعهدات و قرارداد‌های فرد اخلال ایجاد کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه اظهار کرد: چند بار رئیس‌جمهور به زیرمجموعه‌اش متذکر شده که چنانچه در برخی مسائل ابهاماتی وجود دارد، نسبت به تبیین مسائل و رفع ابهامات اقدامات مقتضی را به عمل آورند؛ ما نیز در قوه قضائیه چنانچه در مسائلی ابهاماتی وجود دارد باید در چارچوب اختیارات قانونی، مسائل را تبیین کنیم و توضیح دهیم.

قاضی‌القضات با اشاره به موضوع بورس گفت: یکی از مسائلی که امروز در باب آن فضاسازی می‌شود و برای مردم نگرانی ایجاد می‌کند، مسئله بورس است؛ لذا دولت این مسئله را برای مردم تبیین کند و توضیح دهد تا مردم بدانند در ادامه مسیر و برای آینده خود باید چه کار کنند؛ زمانی مطرح شد که ۵۰ میلیون کد بورسی در کشور وجود دارد؛ این امر بیانگر آن است که جمعیت کثیری در داخل درگیر مقوله بورس هستند؛ در حال حاضر حرف و حدیث‌هایی در خصوص این مقوله مطرح است؛ من الان هیچ قضاوتی نمی‌کنم، اما به هر ترتیب سازمان بازرسی، شورای عالی بورس و دولت، موضوعات این عرصه را برای مردم توضیح دهند و تبیین کنند تا دشمن نتواند از این مقوله سوء‌استفاده کند و خدایی‌ناکرده این موضوع به یک مشکل تبدیل شود چرا که تعداد افرادی که درگیر این موضوع هستند کثیر است و عده زیادی از مردم نیز با بورس آشنا نبودند، اما وارد آن شدند و بعضاً هم احساس می‌کنند متضرر شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر