کد خبر: ۲۳۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

رکوردشکنی مصرف بنزین در کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از میانگین مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد و گفت: با توجه به پیش رو بودن سفرهای تابستانی و ایام اربعین این عدد باز هم افزایش می‌یابد.
رکوردشکنی مصرف بنزین در کشور

مخاطب24:از وزارت نفت، جلیل سالاری افزود: مصرف بنزین کشور در روزهای گذشته اعدادی نظیر ۱۲۷ میلیون لیتر را ثبت کرده است و با توجه به میانگین کنونی مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور، پیش‌بینی می‌کنیم این عدد با توجه به پیش‌رو بودن سفرهای تابستانی و ایام اربعین باز هم افزایش یابد که نیازمند مدیریت مصرف از سوی مردم است. وی تأکید کرد: روزانه ۸۰۰ هزار خودرو از حومه وارد کلانشهر تهران می‌شود که بیشتر تک‌سرنشین هستند و مصرف را اضافه می‌کنند، همچنین بخشی از افزایش مصرف مربوط به استفاده از کولر خودروها در تابستان گرم امسال است، البته مواردی نظیر معاینه فنی و... نیز وجود دارد که اگر رعایت شود در مقدار مصرف تأثیرگذار است. معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با اشاره به افزوده شدن سالانه ۲ میلیون خودرو به ناوگان حمل‌ونقل کشور بیان کرد: حجم خودرویی که روزانه به ناوگان حمل‌ونقل کشور افزوده می‌شود، معادل مصرف یک پالایشگاه و بدون رعایت تناسب عرضه و تقاضا است. سالاری تصریح کرد: این تعداد خودرو در شرایطی به ناوگان افزوده می‌شود که هیچ خودرویی از چرخه خارج نمی‌شود و اگر بخواهیم مصرف این تعداد خودروی ورودی را به مصارف پیشین تحمیل کنیم، عدد قابل‌توجهی است، بنابراین نیاز است در بحث تعداد خودروی در چرخه، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف این خودروها و خروج خودروهای فرسوده، توازنی بین تعداد خودرو و مقدار عرضه این خودروها پیش‌بینی شود که سرمایه ملی کشور سوزانده نشود. وی درباره وضع استفاده مالکان خودروها از کارت سوخت شخصی گفت: با اجرایی شدن طرح سامان‌دهی کارت‌های سوخت جایگاه‌ها، مقدار استفاده مردم از کارت سوخت شخصی هم‌اکنون به بیش از ۶۰ درصد رسیده است. طبق قانون بودجه ۱۴۰۲، وزارت نفت موظف شده است مقدار استفاده مردم از کارت سوخت شخصی را تا پایان شهریورماه امسال به بیش از ۹۰ درصد برساند.

برچسب ها: قیمت بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعمال سهمیه کنکور خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه با اعلام نتیجه اعمال سهمیه کنکور خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه با اعلام نتیجه
وزیر علوم گفت: سهمیه داوطلبان خانواده شهدا و جانبازان حمله صهیونیستی در زمان اعلام نتایج کنکور اعمال می‌شود.
چرا یونان به کشتی گیران نوجوان ایرانی ویزا نداد؟ چرا یونان به کشتی گیران نوجوان ایرانی ویزا نداد؟
در فاصله ۱۱ روز تا آغاز رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان در یونان، سفر ملی‌پوشان کشتی ایران به این رقابت‌ها به دلیل مشکل ویزا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
مغز هم مثل گوشی ظرفیت تعریف شده‌ای دارد؟ مغز هم مثل گوشی ظرفیت تعریف شده‌ای دارد؟
همیشه از ظرفیت‌های خارق‌العاده مغز انسان برای انجام کار‌های پیشرفته صحبت شده است. آیا حافظه انسان نیز همچون گجت‌های هوشمند با محدودیت مواجه می‌شود یا در این زمینه بی‌نظیر هستیم؟
اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای فرزندان بازنشستگان اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای فرزندان بازنشستگان
شرایط ثبت نام وام ازدواج فرزندان اعلام شد.
ولیعهد بحرین: کاخ سفید گفت توپ در زمین ایران است و آنها هستند که از مذاکره سود می‌برند ولیعهد بحرین: کاخ سفید گفت توپ در زمین ایران است و آنها هستند که از مذاکره سود می‌برند
سلمان بن حمد آل خلیفه، ولیعهد و نخست‌وزیر بحرین در دیدار با دونالد ترامپ در کاخ سفید گفت توپ در زمین ایران است و آنها هستند که از مذاکره سود می‌برند.
نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها با حضور نیم‌میلیون داوطلب نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها با حضور نیم‌میلیون داوطلب
پنجاه و هشتمین کنکور کشور با رقابت حدود نیم‌میلیون داوطلب در دو گروه آزمایشی علوم انسانی و ریاضی آغاز شد.
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
برگزیده
اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای فرزندان بازنشستگان اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای فرزندان بازنشستگان
شرایط ثبت نام وام ازدواج فرزندان اعلام شد.
فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت
در هفته‌های اخیر، موج بازگشت اجباری مهاجران افغان از ایران به افغانستان ابعاد کم‌سابقه‌ای یافته است؛ روندی که هم نگرانی نهاد‌های بین‌المللی مانند یونیسف و سازمان جهانی مهاجرت را برانگیخته و هم واکنش‌های داخلی را نسبت به ظرفیت‌پذیری ایران در قبال مهاجرت غیرقانونی برانگیخته است.
افزایش بودجه نظامی ایران در دستور کارمجلس افزایش بودجه نظامی ایران در دستور کارمجلس
عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ از نامه نمایندگان مجلس به دولت برای اصلاح قانون بودجه سال جاری با هدف ارتقای بودجه نظامی، دفاعی و امنیتی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر