کد خبر: ۲۳۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴
مهر تأیید سهامداران بر عملکرد درخشان شرکت؛

صورت‌های مالی بیمه دانا در مجمع عمومی تصویب شد

صورت‌های مالی شرکت بیمه دانا منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱، با اکثریت آرای سهامداران در مجمع عمومی تصویب شد.
صورت‌های مالی بیمه دانا در مجمع عمومی تصویب شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا:مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت بیمه دانا ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۳۱ تیرماه سال‌جاری با حضور بیش از ۵۰ درصد از صاحبان سهام، حسابرس و بازرس قانونی، نماینده بیمه مرکزی، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت بیمه دانا در محل سالن اجتماعات ساختمان سعدی این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی بیمه دانا، در ابتدای این جلسه، هیئت‌رئیسه مجمع متشکل از افشین انصاری به نمایندگی سهام عدالت به عنوان رئیس مجمع، عسگر توکلی و محمدمهدی عسگری به عنوان ناظران مجمع، محمود حق‌وردی‌لو به عنوان نماینده بیمه مرکزی، سمیرا کرجی به عنوان نماینده سازمان بورس، حمید یزدان‌پرستی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و عباس لطفی‌مقدم به عنوان منشی جلسه در جایگاه حاضر شدند.
در ادامه جلسه، خلاصه‌ای از فعالیت‌ها و عملکرد بیمه دانا در طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ شامل تولید حق‌بیمه، خسارت، توسعه بازار بیمه، تقویت ذخایر فنی شرکت، توسعه برند و شبکه فروش شرکت و نیز اهم برنامه‌ها، اقدامات انجام‌شده و چشم‌انداز آینده شرکت به صورت گزارش تصویری پخش و به اطلاع حاضرین رسید.
در این مجمع همچنین گزارش هیئت‌مدیره در خصوص فعالیت‌ها و عملکرد بیمه دانا در سال مالی ۱۴۰۱ و برنامه‌های آتی آن از سوی دکتر رضا جعفری، مدیرعامل شرکت برای صاحبان سهام ارائه و اعلام شد.
در ادامه این جلسه، صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱ نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پس از قرائت بند‌های مختلف توسط حسابرس و بازرس قانونی پس از ارائه توضیحات لازم تصویب شد.
در این مجمع، موسسه حسابرسی هوشیار بهمند به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی، موسسه حسابرسی بهمند به عنوان حسابرس و بازرس قانونی علی‌البدل و روزنامه دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه رسمی شرکت بیمه دانا انتخاب شدند.
واگذاری انتخاب محاسب فنی شرکت به هیئت‌مدیره، اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال بودجه به فعالیت‌های بیمه دانا در حوزه مسئولیت اجتماعی و عدم تقسیم سود، از دیگر مصوبات مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت بود.
گفتنی است، در این جلسه، دکتر رضا جعفری مدیرعامل بیمه دانا با ارائه گزارش جامع هیئت‌مدیره به سهامداران از عملکرد و فعالیت‌های این شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند‌ماه سال ۱۴۰۱ شامل معرفی شرکت، سرمایه و ترکیب سهامداران، راهبردها، فعالیت‌های بیمه‌گری در سال ۱۴۰۱ در حوزه‌های اموال و مسئولیت، اشخاص، بازاریابی و فروش، توسعه و برنامه‌ریزی، توسعه مدیریت و پشتیبانی، مالی و اقتصادی، سرمایه‌گذاری، وضعیت ترکیب نیروی انسانی و شبکه فروش، تعداد شعب و نمایندگان کل کشور، سهامداران را در جریان عملکرد این شرکت قرار داد.
مدیرعامل بیمه دانا در ادامه این مجمع با ارائه گزارشی جامع از فعالیت‌های شرکت در سال ۱۴۰۱ و چهار ماهه سال‌جاری، از رشد ۱۳۳ درصدی حق‌بیمه تولیدی و ۶۰ درصدی خسارت پرداختی خبر داد و اظهار داشت: توانمندسازی سیستم و سرمایه انسانی، تقویت روحیه کارمحوری و خدمت‌رسانی، تقویت ذخایر فنی شرکت و حفظ برند و اعتبار شرکت از جمله اقداماتی است که در سال گذشته انجام شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه چشم‌انداز این شرکت تا سال ۱۴۰۳ رسیدن به سهم ۱۵ درصدی از بازار بیمه کشور است، افزود: خوشبختانه با عملکرد بسیار مناسب کارکنان ستاد و صف تا پایان تیرماه سال‌جاری، موفق به تولید نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان حق‌بیمه شده‌ایم که در مدت یادشده، ۳۶ درصد نسبت خسارت نیز به ثبت رسیده است.
در پایان مجمع نیز سهامداران از عملکرد مفید و درخشان مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان، مدیران و سایر کارکنان بیمه دانا بابت تلاش‌های مؤثر این شرکت در رشد شاخص‌های عملکردی تقدیر و تشکر کردند.

برچسب ها: بیمه دانا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.