کد خبر: ۲۲۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶

همکاری بانک توسعه تعاون و مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تحقق حقوق شهروندی و سلامت اداری

سرپرست معاونت مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت اعلام داشت بانک بر همکاری با مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تحقق سلامت اداری و حقوق شهروندی آمادگی دارد.
همکاری بانک توسعه تعاون و مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تحقق حقوق شهروندی و سلامت اداری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد ذوالفقاری سرپرست معاونت مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت که به همراه تعدادی از مدیران ستادی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران و همکاران استانی سخن می‌گفت اظهار داشت: مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی سال جاری فرآیند بازرسی را در واحد‌های استانی بانک آغاز نموده است.
وی افزود: این بازرسی با محوریت موضوعات چهارگانه سلامت اداری، حقوق شهروندی، ارتباطات سازمانی و شایستگی‌های مدیریتی و شورای هماهنگی صورت می‌پذیرد.
ذوالفقاری تصریح نمود: طی سالیان اخیر واحد‌های بانک اقدامات و تدابیر متنوعی برای ارتقای سطح عملکردی بانک در موضوعات چهارگانه صورت داده‌اند و در زمان کنونی ضرورت دارد تا مستندات و مدارک مرتبط با اقدامات و عملکرد به بازرسان ارائه گردد.
این مقام بانکی تأکید کرد: بانک توسعه تعاون به‌عنوان یک موسسه مالی همواره انضباط، قانونمندی و اصول حرفه‌ای را منظور داشته است و تمامی فرآیند‌های بانک ضرورت داشته است با شفافیت و مطابق استاندارد‌ها و ضوابط ابلاغی باشد و ازاین‌رو چنانچه همکاران در ارائه مستندات اهتمام لازم را داشته باشند بانک در مرحله پاسخگویی از وضعیت مساعدی برخوردار است.
در این مراسم صیاد رحمان پور مدیر امور استان‌ها و شعب گفت: در تلاش هستیم تا با برگزاری جلسات هماهنگی و توجیهی با استان‌ها شرایطی فراهم آید تا بانک با انعکاس مؤثر اقدامات و دستاورد‌ها بتواند بالاترین امتیاز را در میان دستگاه‌های اجرایی کسب نماید.
رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی در خصوص ارزیابی عملکرد در ادامه مراسم گفت: فرآیند ارزیابی عملکرد از مهم‌ترین مؤلفه‌های مدیریت هر سازمان است و فرآیند ارزیابی و بازرسی در وزارتخانه و بانک نیز جریان است و چنانچه این فرآیند‌ها به نحو مؤثر و حرفه‌ای و مبتنی بر دانش صورت پذیرد اثرات مثبتی در ارتقای عملکرد بانک خواهد داشت.
در ادامه مراسم سید علی میرفخرایی رئیس اداره کل روابط عمومی بانک توسعه تعاون گفت: بانک همواره در تلاش بوده تا جوانب کامل اطلاع‌رسانی را برای ذینفعان و مشتریان رعایت نماید و هرگونه خدمات، محصولات و موارد مرتبط با حقوق مشتریان از طریق پورتال و کانال‌های رسمی بانک اطلاع‌رسانی می‌شود و چنانچه کمبود‌هایی وجود داشته باشد در اسرع وقت مرتفع می‌گردد.
در این جلسه که با حضور مدیران و کارکنان کلیه استان‌ها و طرح مباحث از سوی تعدادی از آن‌ها همراه بود، حمید فلاحتی رئیس اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات و فرزاد ملکی معاون پیگیری و نظارت بر عملکرد استان‌های منطقه دو به‌عنوان دو فرد پاسخگو جهت ارائه راهنمایی‌ها و مسائل توجیهی به استان‌ها مطرح شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر