کد خبر: ۲۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه معلم برگزار شد

عصر روز شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۲، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت بیمه معلم برگزار شد و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ به تصویب سهامداران رسید.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه معلم برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه معلم؛ مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت با حضور ۸۸.۲۵ درصد از سهامداران، علی استاد هاشمی معاون نظارت بیمه مرکزی ج. ا. ایران، اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، نماینده بیمه مرکزی و حسابرس مستقل و بازرس قانونی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در ابتدای جلسه، گزارش هیأت‌مدیره به مجمع درباره اقدامات و عملکرد شرکت در سال مالی ۱۴۰۱ از سوی مفید امینی مدیرعامل بیمه معلم، ارائه شد.

در ادامه پس از استماع گزارش فعالیت هیأت مدیره، گزارش حسابرس مستقل، بازرس قانونی، مذاکره و تبادل‌نظر در خصوص سؤالات مطرح‌شده و ارائه پاسخ لازم، با اکثریت قانونی، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ شامل صورت وضعیت مالی، صورت سود و زیان و صورت جریان‌های نقدی به تصویب رسید و حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و علی‌البدل برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ انتخاب شد.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر