کد خبر: ۲۲۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
معاون مالی و اقتصادی بیمه دی خبر داد:

سودآوری شرکت بیمه دی در سه ماهه نخست امسال بیش از کل سال گذشته

معاون مالی و اقتصادی شرکت بیمه دی با اشاره به صورت‌های مالی سه ماهه نخست امسال گفت: بیمه دی طی این سه ماه توانست با سودآوری بیش از مبلغ سود کل سال گذشته، عملکردی منحصر به فرد را از خود به نمایش گذاشت.
سودآوری شرکت بیمه دی در سه ماهه نخست امسال بیش از کل سال گذشته

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه دی :بهروز قزلباش معاون مالی و اقتصادی شرکت بیمه دی در ادامه بیان کرد: این شرکت با روند رو به رشد خود در بخش بیمه گری و سرمایه گذاری منابع و همچنین و با پایبندی به برنامه‌های عملیاتی، پایش عملکرد و بهبود فرآیند‌ها توانست در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ سودآوری بیش از کل سود سالیانه ۱۴۰۱ را کسب نماید.

وی افزود: بر همین اساس طبق صورت‌های مالی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ شرکت بیمه دی سودی بالغ بر ۳.۳۱۰ میلیارد ریال را کسب نمود که در با توجه به سود سالیانه ۱۴۰۱ که رقمی حدود ۳.۲۳۱ میلیارد ریال بوده، از وضعیت مطلوبی برخوردار است که از این جهت می‌توان سال درخشانی را برای عملکرد بیمه دی متصور شد.

روابط عمومی بیمه دی ضمن تبریک به همکاران و سهامداران محترم، موفقیت‌های بیش از پیش را برای این شرکت آرزومند است.

برچسب ها: بیمه دی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.