کد خبر: ۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷

رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

بر اساس آگهی‌های سایت دیوار لیستی از متوسط قیمت خرید مسکن در برخی از مناطق و محلات شرق و غرب تهران به دست آمده است.
رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

قیمت مسکن در چند سال اخیر روند روبه افزایشی داشته است. افزایش قیمت مسکن باعث شد بسیاری از مردم برای سکونت به حاشیه های شهر بروند. افزایش قیمت مسکن دلیل مشکلات بسیاری برای مستاجران شد. همچنین با افزایش چشمگیر قیمت مسکن خریدن خانه تبدیل به رویایی دست نیافتنی برای بسیاری شده است. در ادامه جزئیاتی درباره روند قیمت مسکن را می خوانیم.

رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

به گزارش تجارت‌نیوز، بنا بر آگهی‌های ثبت شده در نیازمندی‌های دیوار برای خرید مسکن در شهر تهران، فهرستی از متوسط قیمت خرید مسکن در برخی از محلات شرق و غرب تهران به دست آمده است.

با توجه با داده‌های جدول زیر، متوسط قیمت خرید مسکن در محله تهرانپارس غربی ۳۹ میلیون تومان است.

قیمت در شهر زیبا ۳۴٫۹ میلیون تومان ثبت شده است.

تهرانپارس شرقی با متوسط قیمت ۲۷٫۹ میلیون تومان و اوقاف با متوسط قیمت هر متر مربع ۲۷ میلیون تومان ثبت شده است.

رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

تفاوت غرب و شرق تهران

محلات کوی فردوس و جنت آباد مرکزی با متوسط قیمت حدود ۴۱ میلیون تومان برای یک متر مربع آپارتمان ثبت شده‌اند.

در مقابل در شرق تهران محله شمس آباد با متوسط قیمت ۴۳ میلیون تومان برای یک متر مربع مسکن ثبت شده است.

 

گران‌ترین‌ها در غرب و شرق

در جدول زیر پونک از غرب تهران با متوسط قیمت خرید ۴۷ میلیون تومان و هروی با متوسط قیمت خرید ۵۹ میلیون تومان، متوسط قیمت بالاتری دارند.

در جدول زیر متوسط قیمت خرید یک متر مربع آپارتمان مسکونی در برخی از محلات شرق و غرب تهران را مشاهده می‌کنید.

(قیمت‌ها بر اساس آگهی‌های سایت دیوار به دست آمده است.)

رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

شرط وصول مالیات بر خانه‌های خالی

دی امسال اولین سری برگه تشخیص مالیاتی برای مالکان خانه‌های خالی ارسال می‌شود.

وزارت راه و شهرسازی باید اطلاعات تجمیع شده از خانه‌های خالی را از طریق سامانه املاک و اسکان به سازمان امور مالیاتی ارسال کند.

مسئولان وزارت راه و شهرسازی می‌گویند ۱.۳ میلیون واحد مسکونی خالی به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.

رشد قیمت مسکن در کدام مناطق تهران رکورد زد؟

اطلاعاتی ارسال نشده؟

این در حالی است که طبق اعلام معاون سازمان امور مالیاتی، هیچ اطلاعاتی در این زمینه به سازمان ارسال نشده است.

اگر تا پایان آذر اطلاعات خانه‌های خالی به دست سازمان مالیاتی برسد، این سازمان باید تا پایان دی مالیات را وصول کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر