کد خبر: ۲۲۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۹

تغییر ملیت دادن پشت کنکوری‌های ایران برای تحصیل در رشته پزشکی!

یک پژوهشگر حوزه مهاجرت از تغییر ملیت دادن برخی پشت‌کنکوری‌های کشورمان برای پذیرش در دانشگاه‌های معتبر ایران به عنوان دانشجوی خارجی خبر داد.
تغییر ملیت دادن پشت کنکوری‌های ایران برای تحصیل در رشته پزشکی!

مخاطب24:علی تهمک پژوهشگر حوزه مهاجرت با اشاره به اینکه بعد از فروکش کردن تب و تاب کنکور میزان تماس با دفاتر مهاجرتی برای دریافت اقامت برخی کشور‌های همسایه افزایش یافته است، گفت: اکثر تماس‌گیرندگان افرادی هستند که در رشته‌های تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های معتبر کشور قبول نشده‌اند و حالا به دنبال راهی جایگزین برای ورود به دانشگاه هستند.

به گفته وی، دور زدن قوانین و مهاجرت موقت یکی از همین راه‌هاست.

این پژوهشگر حوزه مهاجرت افزود: این افراد پس از اقامت در کشور‌های مقصد، اقدامات مختلفی انجام می‌دهند تا تابعیت آن کشور را دریافت کنند. به طور مثال، بعد از ورود به کشور عراق، استشهادیه محلی جمع می‌کنند که بگویند اصالتا عراقی هستند تا بتوانند شناسنامه عراقی دریافت کنند.

علی تهمک با بیان اینکه کشور‌های عراق، افغانستان و پاکستان در صدر درخواست‌های دانشجویان ثروتمند ایرانی برای تابعیت قرار دارند، ادامه داد: مهاجران به محض دریافت پاسپورت و شناسنامه کشور مقصد به عنوان دانشجوی مهمان به کشور باز می‌گردند و در پردیس‌های بین‌المللی دانشگاه‌های ایران با صرف هزینه‌های گزاف در رشته‌های پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در بیشتر موارد حتی نیاز به حضور در کشور مقصد هم نیست، گفت: به گفته دانشجویان، هزینه پاسپورت ۲۰۰ میلیون تومان است و نیازی نیست که به کشور مقصد بروند؛ تنها لازم است که مدارک خودشان را به دفاتر مربوطه ارسال کنند تا پاسپورتشان ۲ ماهه حاضر شود.

وی ادامه داد: اسامی روی پاسپورت همان اسم ایرانی است، اما انگار هویت فرد صادره از کشور عراق است.

علی تهمک افزود: بعد از دریافت پاسپورت، کار‌های ثبت‌نام در دانشگاه‌ها توسط برخی دفاتر مهاجرتی خاص انجام می‌شود.

وی گفت: این دانشجویان هزینه‌های بیشتری نسبت به پذیرش در دانشگاه‌های آزاد پرداخت می‌کنند تا به هدف خود یعنی دریافت مدرک پزشکی و یا دندان‌پزشکی از دانشگاه‌های معتبر ایران برسند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: کنکور
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر