کد خبر: ۲۲۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
استاندار بوشهر:

۶۰۰۰ خانواده بوشهری صاحب زمین مسکونی می‌شوند

استاندار بوشهر گفت: در هفته دولت امسال ۶ هزار خانوار شهری و روستایی استان بوشهر صاحب زمین مسکونی می‌شوند.
۶۰۰۰ خانواده بوشهری صاحب زمین مسکونی می‌شوند

مخاطب24:احمد محمدی‌زاده شنبه‌شب در نشست شورای اداری استان بوشهر اظهار داشت: در راستای برگزاری برنامه‌های اربعین در استان بوشهر شرایط مناسبی برای حضور و مشارکت در این برنامه فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای حضور در مراسم اربعین به همه مدیران و کارکنان دستگاه‌های دولتی استان بوشهر مرخصی تشویقی داده می‌شود افزود: تلاش می‌شود که همه افراد بتوانند در پیاده‌روی اربعین حسینی شرکت کنند و یک حماسه بزرگ تاریخی دیگر در اربعین حسینی برای جهان اسلام خلق شود.

واگذاری زمین برای ساخت مسکن

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: در ادامه اقدامات نهضت ملی مسکن در استان بوشهر، در هفته دولت حداقل سه هزار قطعه زمین مسکونی به روستاییان، جوانان روستایی و همین تعداد هم در مناطق مختلف شهرهای استان بوشهر به جوانان واگذار می‌شود.

وی اضافه کرد: واگذاری زمین به خانوارهای شهری و روستایی استان در راستای اقدامات عمومی است و همه اقشار جامعه مد نظر قرار دارند.

محمدی‌زاده بیان کرد: در این راستا خانواده‌های مددجو دستگاه‌های حمایتی، جوانان در ابعاد گوناگون و اقشار مختلف از جمله ورزشکاران، هنرمندان، دانشجویان، کارمندان، کارکنان دولت و دیگر آحاد جامعه در واگذاری زمین مسکونی در شهرها و روستاها مد نظر قرار دارند.

وی با تأکید بر ثبت‌نام خانوارها در سامانه تعیین شده برای دریافت زمین مسکونی در شهرها و روستاهای استان بوشهر خاطرنشان کرد: خانوارهای متقاضی لازم است نسبت به ثبت‌نام در سامانه‌ای که به این منظور ایجاد شده اقدام و تقاضای دریافت زمین مسکونی و از این فرصت برای خانه‌دار شدن استفاده کنند.

ایجاد پلاژ ویژه بانوان در شهرهای ساحلی

استاندار بوشهر با بیان اینکه حرکت بزرگی در خانه‌دار شدن مردم در استان آغاز شده است اضافه کرد: در هفته دولت ۶ هزار خانوار شهری و روستایی استان بوشهر صاحب زمین مسکونی می‌شوند که در این راستا ۳ هزار قطعه زمین در روستاها و همین میزان در شهرها به خانواده‌ها واگذار می‌شود.

محمدی‌زاده از ایجاد پلاژ ویژه بانوان در شهرهای ساحلی استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: رئیس جمهور در سفر دوم به بوشهر بر ایجاد پلاژ بانوان در شهرهای ساحلی استان بوشهر برای استفاده آنان از مواهب طبیعی دریا تأکید کرد و در این راستا امسال ایجاد پلاژ بانوان در شهرهای ساحلی در دستور کار استان قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در تحقق این مهم رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در حال توافق با شهرداری‌ها است که در همه شهرهای ساحلی زمینه بهره‌مندی بانوان از مواهب دریا با مرمت و یا ایجاد پلاژ فراهم شود.

گسترش برنامه‌های فرهنگی

محمدی‌زاده با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حجت‌الاسلام ابوتراب عاشوری نقش این روحانی برجسته در انتقال پیام امام راحل در جنوب کشور را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شهید عاشوری که اهداف انقلاب در ارتباط با امام راحل در نجف اشرف را دنبال می‌کرد مورد توجه ویژه ساواک قرار گرفت و در ماه محرم سال ۱۳۵۷ در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی مظلومانه به شهادت رسید.

وی به برنامه‌های هفته دولت پرداخت و بیان کرد: در هفته دولت پروژه‌های مختلفی در عرصه‌های گوناگون اقتصادی، عمرانی، خدماتی، فرهنگی، ورزشی، سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی و دیگر عرصه‌ها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و یا اینکه عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

استاندار بوشهر به تصمیمات اجرایی شدن برنامه‌های فرهنگی پرداخت و افزود: برنامه‌های فرهنگی لازم برای نسل جوان و نوجوان در نقاط مختلف استان بوشهر تدوین شده و در این راستا تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان و دانشجویان به سفرهای زیارتی، اردوهای فرهنگی و ورزشی اعزام می‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر