کد خبر: ۲۲۹۴۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹

ایجاد دفتر هماهنگی مشترک سازمان و شهرداری مشهد

با انعقاد تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد کیش و شهرداری مشهد؛ دفتر هماهنگی مشترک با هدف تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایه گذاری راه اندازی می‌شود
ایجاد دفتر هماهنگی مشترک سازمان و شهرداری مشهد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :در حاشیه دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد کیش و شهرداری مشهد در راستای رشد و توسعه اقتصادی «تولید، صادرات و سرمایه گذاری» مناطق آزاد مختلف کشور بر پایه اقتصاد مقاومتی در سالی که به نام «مهار تورم و رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده به امضا رسید؛ بنابراین گزارش؛ انعقاد تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد کیش و شهرداری مشهد زمینه ساز گسترش سطح فعالیت‌ها در این دو منطقه خواهد شد.

معرفی بسته‌های سرمایه گذاری طرفین به سرمایه گذاران در زمینه‌های مختلف نمایشکاه‌ها و همایش‌های داخلی، خارجی و برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، ایجاد زمینه مناسب برای سرمایه گذاری در حوزه‌های گردشگری زیارتی، سیاحتی، گردشگری سلامت، بستر سازی برای استفاده حداکثری از خدمات فنی و مهندسی شهرداری مشهد، تبادل تجربیات بین واحد‌های مختلف شهرداری مشهد و جزیره کیش در حوزه‌های گردشگری، تفریحی، زیربنایی و تاسیسات شهری از جمله مفاد ذکر شده در این تفاهم همکاری است.

گفتنی است در سومین روز از دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که در شهر مشهد در حال برگزاری است؛ غرفه سازمان منطقه آزاد کیش یکی از غرفه‌های فعال این نمایشگاه مورد استقبال چشم گیری بازدید کنندگان از اقصی نقاط کشور قرار گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر