کد خبر: ۲۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
موهبتی در ارتباط بی واسطه با مشتریان تاکید کرد:

حضور پرقدرت مدیران برای پاسخگویی به مشتری

مدیرعامل و مدیران ارشد ستادی بیمه دی، طبق برنامه ریزی قبلی بطور مستقیم به تماس‌های تلفنی مشتریان و ذینفعان شرکت بیمه دی پاسخ گفتند.
حضور پرقدرت مدیران برای پاسخگویی به مشتری

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه دی :اطی اطلاع رسانی صورت گرفته از درگاه‌های اطلاع رسانی مختلف، مهندس موهبتی به همراه معاونین و برخی از مدیران ستادی در محل دفتر مدیرعامل پاسخگوی تماس زیاندیدگان، بیمه گزاران و بیمه شدگان بودند.
بنا بر این گزارش؛ مدیر عامل بیمه دی در حاشیه این برنامه توجه ویژه به مشتری مداری و ارائه خدمات به مشتریان و ذینفعان شرکت را از جمله اهداف مهم شرکت برشمرد و اهتمام تمامی ارکان شرکت بر پاسخگویی و بهبود فرآیند‌های خدمت رسانی را یکی از دو بال عملیاتی برنامه‌های شرکت معرفی کرد.
مهندس طاهر موهبتی با بیان اینکه امروزه نگهداشت مشتری و ارائه خدمات نوین و بر پایه تکنولوژی و فناوری می‌تواند زمینه ساز ایجاد مزیت رقابتی برای شرکت بیمه دی باشد؛ افزود: این مهم با حفظ بستر ارتباط با مشتری، شنیدن دغدغه‌های آن‌ها و بهبود و پایش دستورالعمل‌های اجرایی به منصه ظهور خواهد رسید.
وی پیگیری و درخواست پاسخگویی را حق طبیعی مشتریان عنوان و بیان کرد: اینکه مشتری در میان ۳۸ شرکت فعال صنعت بیمه، شرکت بیمه دی را برای دریافت خدمات انتخاب کرده است باید برای مدیران و همکاران این شرکت موضوعی قابل اهمیت تلقی شود و حتی اگر در برخی موارد به سبب وجود موانع قانونی و بخشنامه‌های موجود در اسناد بالادستی امکان برآورده ساختن نیاز مشتری وجود نداشته باشد؛ باید مستقیم و بدون واسطه با او صحبت کرد و در جریان امور قرارش داد اهمیت و ارزش مشتری از نگاه سازمان باید برای او تبیین شود که این مهم قطعاً در نگاه مشتری اثر داشته و در وفاداریش به برند ما موثر خواهد بود.
مدیر عامل بیمه دی با تاکید بر اینکه از امروز باید قوی‌تر و با شتاب بیشتری برای پاسخگویی به مشتری در صحنه حضور داشته باشیم از مدیران خود خواست: حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت تمامی موارد در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری نمایند و نتیجه توسط مدیریت امور مشتریان و خدمات پس از فروش به آن‌ها ابلاغ کنند.

برچسب ها: بیمه دی
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.