کد خبر: ۲۲۸۸۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱

پورشه خوش رنگ منصوری، محدود به ۱۰ دستگاه (+عکس)

منصوری به تازگی سراغ یک دستگاه پورشه ۹۱۱ توربو اس رفته تا یک هیولا با نام P۹LM EVO ۹۰۰ را از آن بیرون بکشد! کد ۹۰۰ اینجا اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا رمز پیشرانه را برای مخاطب بازخوانی می‌کند.
پورشه خوش رنگ منصوری، محدود به ۱۰ دستگاه (+عکس)

مخاطب24:نام منصوری با هر خودرویی که همراه می‌شود، در لحظه سطح انتظار مخاطب از عدد ۱۰۰ هم عبور می‌کند و این نه تبلیغات است و نه تعارف! زیرا در رابطه با یکی از باکلاس‌ترین تیونر‌های صنعت بین المللی خودرو صحبت می‌کنیم.

منصوری به تازگی سراغ یک دستگاه پورشه ۹۱۱ توربو اس رفته تا یک هیولا با نام P۹LM EVO ۹۰۰ را از آن بیرون بکشد! کد ۹۰۰ اینجا اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا رمز پیشرانه را برای مخاطب بازخوانی می‌کند.

خوب ابتدا سراغ نمای ظاهری برویم که منصوری کیت بدنه سنگینی را به اجرا گذاشته البته سنگین نه از نظر وزن بلکه از نظر حجم جزئیاتی که مشاهده می‌کنید. در بحث وزن باید بگوئیم اکثر قسمت‌های پنل بدنه از فیبرکربن تولید شده اند که اثر مهمی بر زیبایی و مهندسی وزن دارد.

همانطور که در تصاویر مشاهده می‌کنید، پورشه جدید منصوری ترکیب رنگ بسیار خاصی را بر تن دارد. ترکیب جالبی از مشکی بافت دار و سبز که حتی رینگ‌ها نیز با این ترکیب هماهنگ شده اند. در فضای داخل کابین نیز حالتی مشابه در نظر گرفته شده با این تفاوت که سبز گرم جای خود را به یک رنگ نعنا یخی خاص داده تا بین گرمی بیرون و سردی داخل تعادلی لوکس و دوست داشتنی ایجاد شود.

در توسعه جزئیات کابین نیز پوشش فیبرکربن همچنان دلبری‌های خود را دارد.

اما پیشرانه، اینجا پورشه در حالت استاندارد به تپنده ۳.۸ لیتری ۶ سیلندر توربودوقلو مجهز است. منصوری از اینترکولر جدید، سیستم اگزوز جدید، ریمپ و... استفاده کرده تا میزان خروجی را به ۹۰۰ اسب بخار و گشتاور را به ۱۰۰۹ نیوتن متر برساند.

پورشه ۹۱۱ توربو اس منصوری طی ۲.۵ ثانیه از حالت توقف به سرعت ۱۰۰ کیلومتر برساعت می‌رسد که حدود یک دهم ثانیه از نسخه استاندارد شرایط بهتری دارد. بیشینه سرعت نیز برابر با ۳۳۹ کیلومتر برساعت محاسبه شده است.

برچسب ها: پورشه‌ منصوری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر