کد خبر: ۲۲۸۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸

سیاسی جدید، قیمت دلار را به کدام سمت می‌برد؟

طی تعطیلات پایان هفته، اخبار متعددی در حوزه روابط بین‌المللی ایران از سوی اتحادیه اروپا و همچنین آمریکا مطرح شد. آیا این اخبار می‌تواند امروز، قیمت دلار را که در مسیر آهسته و پیوسته کاهشی در حرکت است معکوس کند؟
سیاسی جدید، قیمت دلار را به کدام سمت می‌برد؟

مخاطب24:قیمت دلار در دو هفته پایانی تیر، هر هفته یک پله کاهش داشته است. این اسکناس در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته در کانال ۴۸ هزار تومانی و با قیمت ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد.

کارشناسان اقتصادی ارزش ذاتی قیمت دلار را با توجه به تورم در کریدورهای بالاتر قیمتی می‌دانند. آنها معتقدند این ثبات ارزی و روند کاهشی محدود، حاصل تلاش‌های بازارساز است.

روز پنجشنبه درست زمانی که بازار ارز به کار خود پایان داد، خبری مبنی بر اعمال تدابیر محدودکننده جدید از سوی اتحادیه اروپا علیه ایران و با ادعای حمایت نظامی از سوریه و جنگ روسیه در اوکراین مطرح شد. از سوی دیگر برخی اخبار مربوط به توقیف یک محموله نفت غیرمجاز در اندونزی که گفته می‌شد مربوط به ایران است حرف و حدیث‌های زیادی را به همراه داشت.

همچنین لغو میزبانی ایران در رویدادی که قرار بود اکتبر سال جاری در روز جهانی دریانوردی برگزار شود از سوی ایالات متحده آمریکا، اخباری بود که می‌توان از آنها در جهت تحرکات افزایشی بازار ارز یاد کرد. آبرام پیلی که عهده‌دار مسئولیت‌های رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران شده است، دیروز ۳۰ تیر، در توییتی نوشت: «ایران نمی‌تواند میزبان رویداد روز جهانی دریانوردی باشد.»

با این وجود به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، توانایی عرضه تعیین‌کننده قیمت در بازار ارز است. با مسیر کاهشی قیمت دلار از ابتدای سال جاری تا کنون، دولت و بانک مرکزی نشان داده‌اند که به هر نحوی درصدد مدیریت بازار ارز هستند. باید دید با وجود روزهای رکودی ماه محرم و اخباری که به مذاق کاهشی‌های بازار ارز خوش نمی‌آید قیمت دلار چه روندی را در پیش می‌گیرد.

قیمت نرخ‌های مختلف

روز پنجشنبه ۲۹ تیر، قیمت اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۲۵۹ تومان عرضه شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۰۸ تومان عرضه شد. بیش از یک هفته است که قیمت‌ها در سایت بازار متشکل ارزی تغییرات یک تومانی دارد و فریز شده است.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارزهای موثر

در آخرین معامله روز پنجشنبه یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۴۲۶ تومان معامله شد و کاهش ۴۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی به قیمت ۴۶ هزار و ۱۸۸ تومان رسید و ۲۰۰ تومان کاهش داشت. یوروی حواله نیز با همین مقدار کاهش یک پله پایین آمد و با قیمت ۴۱ هزار و ۹۸۹ تومان عرضه شد.

درهم امارات در آخرین معامله روز پنجشنبه با رقم ۱۳ هزار و ۴۶۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی نیز قیمت درهم همانند اسکناس دلار تغییر نداشته است. حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۱۳ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱هزار و ۲۳۴ تومان عرضه شد.

برچسب ها: دلار قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر