کد خبر: ۲۲۸۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸

سیاسی جدید، قیمت دلار را به کدام سمت می‌برد؟

طی تعطیلات پایان هفته، اخبار متعددی در حوزه روابط بین‌المللی ایران از سوی اتحادیه اروپا و همچنین آمریکا مطرح شد. آیا این اخبار می‌تواند امروز، قیمت دلار را که در مسیر آهسته و پیوسته کاهشی در حرکت است معکوس کند؟
سیاسی جدید، قیمت دلار را به کدام سمت می‌برد؟

مخاطب24:قیمت دلار در دو هفته پایانی تیر، هر هفته یک پله کاهش داشته است. این اسکناس در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته در کانال ۴۸ هزار تومانی و با قیمت ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد.

کارشناسان اقتصادی ارزش ذاتی قیمت دلار را با توجه به تورم در کریدورهای بالاتر قیمتی می‌دانند. آنها معتقدند این ثبات ارزی و روند کاهشی محدود، حاصل تلاش‌های بازارساز است.

روز پنجشنبه درست زمانی که بازار ارز به کار خود پایان داد، خبری مبنی بر اعمال تدابیر محدودکننده جدید از سوی اتحادیه اروپا علیه ایران و با ادعای حمایت نظامی از سوریه و جنگ روسیه در اوکراین مطرح شد. از سوی دیگر برخی اخبار مربوط به توقیف یک محموله نفت غیرمجاز در اندونزی که گفته می‌شد مربوط به ایران است حرف و حدیث‌های زیادی را به همراه داشت.

همچنین لغو میزبانی ایران در رویدادی که قرار بود اکتبر سال جاری در روز جهانی دریانوردی برگزار شود از سوی ایالات متحده آمریکا، اخباری بود که می‌توان از آنها در جهت تحرکات افزایشی بازار ارز یاد کرد. آبرام پیلی که عهده‌دار مسئولیت‌های رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران شده است، دیروز ۳۰ تیر، در توییتی نوشت: «ایران نمی‌تواند میزبان رویداد روز جهانی دریانوردی باشد.»

با این وجود به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، توانایی عرضه تعیین‌کننده قیمت در بازار ارز است. با مسیر کاهشی قیمت دلار از ابتدای سال جاری تا کنون، دولت و بانک مرکزی نشان داده‌اند که به هر نحوی درصدد مدیریت بازار ارز هستند. باید دید با وجود روزهای رکودی ماه محرم و اخباری که به مذاق کاهشی‌های بازار ارز خوش نمی‌آید قیمت دلار چه روندی را در پیش می‌گیرد.

قیمت نرخ‌های مختلف

روز پنجشنبه ۲۹ تیر، قیمت اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۲۵۹ تومان عرضه شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۰۸ تومان عرضه شد. بیش از یک هفته است که قیمت‌ها در سایت بازار متشکل ارزی تغییرات یک تومانی دارد و فریز شده است.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارزهای موثر

در آخرین معامله روز پنجشنبه یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۴۲۶ تومان معامله شد و کاهش ۴۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی به قیمت ۴۶ هزار و ۱۸۸ تومان رسید و ۲۰۰ تومان کاهش داشت. یوروی حواله نیز با همین مقدار کاهش یک پله پایین آمد و با قیمت ۴۱ هزار و ۹۸۹ تومان عرضه شد.

درهم امارات در آخرین معامله روز پنجشنبه با رقم ۱۳ هزار و ۴۶۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی نیز قیمت درهم همانند اسکناس دلار تغییر نداشته است. حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۱۳ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱هزار و ۲۳۴ تومان عرضه شد.

برچسب ها: دلار قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر