کد خبر: ۲۲۸۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴

پیام مدیرعامل به مناسبت شصت و پنجمین سالروز تاسیس بیمه البرز

۲۸ تیرماه سالروز تاسیس بیمه البرز یادآور این مهم است که باید به آن بالید و با نقش آفرینی موثر در چرخه اقتصاد، رشد، اعتلا و آبادانی ایران اسلامی عزیزمان را سبب شد.
پیام مدیرعامل به مناسبت شصت و پنجمین سالروز تاسیس بیمه البرز

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:باسمه تعالی

همکاران مسئولیت پذیر، سهامداران، مشتریان محترم و تمامی ذینفعان سلام علیکم؛ تداوم خدمت و ماندگاری در صنعت آن هم همراه با توانگری و خوشنامی، نشان از اراده و عزم راسخ سرمایه انسانی فهیم، متخصص و دلسوز دارد.

۲۸ تیرماه سالروز تاسیس بیمه البرز یادآور این مهم است که باید به آن بالید و با نقش آفرینی موثر در چرخه اقتصاد، رشد، اعتلا و آبادانی ایران اسلامی عزیزمان را سبب شد. برنامه ریزی برای تحقق چشم‌انداز و اهداف راهبردی شرکت با حفظ و ارتقا سهم بازار از طریق متمایز سازی خدمات و توسعه محصولات جدید، بهینه کردن ترکیب پورتفوی بیمه ای، توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و هوشمند سازی فرآیندها، مدیریت بهینه منابع مالی و سرمایه گذاری و استفاده از فرصت‌های بازار سرمایه از جمله برنامه‌هایی است که باید در ادامه هفت دهه حیات کاری بیمه البرز اجرایی کرد. اینک ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های صادقانه یکایک شما خوبان از خداوند متعال حرکت در مسیر عزت و سربلندی هرچه بیشتر را برای خانواده بزرگ بیمه البرز مسئلت دارم.

موسی رضایی مدیرعامل بیمه البرز

لینک ویدیو کلیپ سالروز تاسیس بیمه البرز: https://www.aparat.com/v/aDXR۲

برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر