کد خبر: ۲۲۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹

یوسف تیموری: سریال‌های طنز دهه 70 بامزه بودند

یوسف تیموری بازیگر سریال «زوج یا فرد» به خبرگزاری فارس درباره اینکه چرا سریال‌های کمدی تلویزیونی روند نزولی را در پیش گرفته‌اندگفت: یکسری بازیگرهای ما که از سال ۷۰ و برنامه «ساعت خوش» در حوزه طنز کارشان را شروع کردند ویژگی‌هایی داشتند و با یکدیگر به خوبی هماهنگ ‌شدند. اما در این سالهای اخیر به خاطر عدم بودجه مورد نیاز توسط تلویزیون اغلب این دوستان را که خود فرزند تلویزیون بودند از دست دادیم.
یوسف تیموری: سریال‌های طنز دهه 70 بامزه بودند

یوسف تیموری بازیگر سریال «زوج یا فرد» به خبرگزاری فارس درباره اینکه چرا سریال‌های کمدی تلویزیونی روند نزولی را در پیش گرفته‌اندگفت: یکسری بازیگرهای ما که از سال ۷۰ و برنامه «ساعت خوش» در حوزه طنز کارشان را شروع کردند ویژگی‌هایی داشتند و با یکدیگر به خوبی هماهنگ ‌شدند. اما در این سالهای اخیر به خاطر عدم بودجه مورد نیاز توسط تلویزیون اغلب این دوستان را که خود فرزند تلویزیون بودند از دست دادیم.

این بازیگر در ادامه افزود: من اصلا نمی‌گویم که جوان‌ترها نباید کار کنند بلکه معتقدم باید به بازیگران جدید میدان داد، اما بهتر بود همان گروه‌هایی مثل ساعت خوش و گروه مجید صالحی که هر کدام کارهای موفق بیشماری را برای تلویزیون ساختند، هنوز هم در تلویزیون سریال می‌ساختند. این افراد با یکدیگر خیلی خوب هماهنگ شده بودند و بامزگی آنها مقابل دوربین هم به چشم مخاطب می‌آمد.

وی ادامه داد: البته در این میان در این چند ساله یکی از سریال‌های تلویزیونی توسط مسئولین به خوبی حمایت می‌شد که انصافا هم کار خوبی بود و مخاطب خود را جذب کرده بود. نکته بعدی این است که متاسفانه می‌گویند تلویزیون برای اینکه یکسری افراد قدیمی را جذب کار کند، پول ندارد!

بازیگر سریال «پنچری» ضمن بیان اینکه در این سالها بیشتر در رفت و آمد بودم، افزود: من در این چند سال بیشتر در رفت و آمد بودم و زیاد ایران نبودم، اما می‌دیدم که دوستان و همکارانم که تجربه‌های موفقی در سریال‌های کمدی داشتند هم مدتی است که در کار خوبی در کنار یکدیگر قرار نگرفتند و این اتفاق خوبی که می‌توانست از کنار هم بودن بازیگرهای کمدی تلویزیونی رقم بخورد، نیفتاد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر