کد خبر: ۲۲۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹

یوسف تیموری: سریال‌های طنز دهه 70 بامزه بودند

یوسف تیموری بازیگر سریال «زوج یا فرد» به خبرگزاری فارس درباره اینکه چرا سریال‌های کمدی تلویزیونی روند نزولی را در پیش گرفته‌اندگفت: یکسری بازیگرهای ما که از سال ۷۰ و برنامه «ساعت خوش» در حوزه طنز کارشان را شروع کردند ویژگی‌هایی داشتند و با یکدیگر به خوبی هماهنگ ‌شدند. اما در این سالهای اخیر به خاطر عدم بودجه مورد نیاز توسط تلویزیون اغلب این دوستان را که خود فرزند تلویزیون بودند از دست دادیم.
یوسف تیموری: سریال‌های طنز دهه 70 بامزه بودند

یوسف تیموری بازیگر سریال «زوج یا فرد» به خبرگزاری فارس درباره اینکه چرا سریال‌های کمدی تلویزیونی روند نزولی را در پیش گرفته‌اندگفت: یکسری بازیگرهای ما که از سال ۷۰ و برنامه «ساعت خوش» در حوزه طنز کارشان را شروع کردند ویژگی‌هایی داشتند و با یکدیگر به خوبی هماهنگ ‌شدند. اما در این سالهای اخیر به خاطر عدم بودجه مورد نیاز توسط تلویزیون اغلب این دوستان را که خود فرزند تلویزیون بودند از دست دادیم.

این بازیگر در ادامه افزود: من اصلا نمی‌گویم که جوان‌ترها نباید کار کنند بلکه معتقدم باید به بازیگران جدید میدان داد، اما بهتر بود همان گروه‌هایی مثل ساعت خوش و گروه مجید صالحی که هر کدام کارهای موفق بیشماری را برای تلویزیون ساختند، هنوز هم در تلویزیون سریال می‌ساختند. این افراد با یکدیگر خیلی خوب هماهنگ شده بودند و بامزگی آنها مقابل دوربین هم به چشم مخاطب می‌آمد.

وی ادامه داد: البته در این میان در این چند ساله یکی از سریال‌های تلویزیونی توسط مسئولین به خوبی حمایت می‌شد که انصافا هم کار خوبی بود و مخاطب خود را جذب کرده بود. نکته بعدی این است که متاسفانه می‌گویند تلویزیون برای اینکه یکسری افراد قدیمی را جذب کار کند، پول ندارد!

بازیگر سریال «پنچری» ضمن بیان اینکه در این سالها بیشتر در رفت و آمد بودم، افزود: من در این چند سال بیشتر در رفت و آمد بودم و زیاد ایران نبودم، اما می‌دیدم که دوستان و همکارانم که تجربه‌های موفقی در سریال‌های کمدی داشتند هم مدتی است که در کار خوبی در کنار یکدیگر قرار نگرفتند و این اتفاق خوبی که می‌توانست از کنار هم بودن بازیگرهای کمدی تلویزیونی رقم بخورد، نیفتاد

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.