کد خبر: ۲۲۸۳۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
حجت اله عبدالملکی مطرح کرد:

بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد کشور آغاز شده است

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: فضای کسب و کار مناطق آزاد ایران از جمله جزیره کیش خیلی سریع به حد ۵۰ کشور برتر دنیا خواهد رسید.
بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد کشور آغاز شده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :حجت اله عبدالملکی در دیدار با سرمایه گذاران و کارآفرینان مشهد درحاشیه دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: در حال حاضر ایران در رتبه ۱۲۷ از لحاظ فضای کسب و کار در دنیا قراردارد و با توجه به آغاز برنامه‌های بهبود فضای کسب و کار، خیلی زود مناطق آزاد ما از جمله جزیره کیش به نمایندگی از کشور به جمع ۵۰ کشور اول دنیا به لحاظ شاخص‌های ارزیابی مورد تأیید بانک جهانی خواهند رسید.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد: یک تیم جوان، جهادی، انقلابی، وطن دوست و متخصص و دغدغه‌مند در حوزه کسب و کار و سرمایه گذاری در جزیره کیش و سایر مناطق آزاد مستقر شده است و این فرصت بسیار خوبی برای تحقق بهبود فضای کسب و کار، طبق وعده داده شده است.

وی با بیان این که ما کارشناسان و متخصصان کسب و کار هستیم و اگر داعیه تسهیل شرایط کسب و کار را داریم؛ بواسطه۲۰سال مشاوره کسب و کار به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است؛ افزود: فضا و مشکلات کسب و کار را شناسایی و از آن آگاهی داریم و هم اکنون فرصتی پیش آمده تا تسهیل شرایط کسب و کار را بهبود ببخشیم و در این زمینه مصمم هستیم.

حجت اله عبدالملکی با استناد به سخنان رئیس¬جمهور کشورمان درخصوص بهره مندی از نظرات کارآفرینان و سرمایه گذاران در تصمیم گیری ها، آنان را محور اقتصادی کشور دانست و افزود: این وعده و قول را می‌دهیم که در حد اختیارات قانونی از نظرات سرمایه¬گذاران و کارآفرینان که در مناطق آزاد و ویژه فعالیت می‌کنند؛ بهره‌مند شویم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اهمیت ثبات مدیریتی در انجام برنامه‌های پیش رو افزود: مدیریت‌های مناطق آزاد پایدار و طولانی مدت خواهد بود تا متولیان بتوانند برنامه‌های مدنظر را اجرایی کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۳۳ منطقه ویژه و ۱۵ منطقه آزاد در کشورتاکید کرد: به رغم همه مشکلاتی که وجود دارد؛ همچنان این مناطق مزیت‌های خیلی خوبی برای سرمایه گذاری دارند و از این جهت جز کشور‌های غنی دنیا هستیم.

حجت اله عبدالملکی با بیان اینکه این ۷۰۰ بسته سرمایه گذاری مناطق آزاد با تامین زیرساخت‌ها جهت صدور مجوز بی¬نام تدوین شده است؛ افزود: جهت آشنایی و آگاهی سرمایه گذاران و کارآفرینان، جزئیات این بسته‌های سرمایه گذاری در سایت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به نشانی www.freezones.ir بارگذاری شده است.

همچنین رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این دیدار با اشاره به تعریف ۱۰۶ بسته سرمایه گذاری در کیش و طرح جامع این منطقه گفت: تقسیم بندی اراضی بر اساس کاربری‌های مشخص و همخوان با یکدیگر، تعیین متراژ زمین ها، میزان توسعه یافتگی منطقه و فرصت‌های پیش رو، در قالب طرح جامع کیش که توسط یک مشاور خارجی به همراه مشاوره داخلی تهیه و تدوین شده است؛ انجام شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به طرح جامع کیش، زیرساخت ها‌ی مورد نیاز از جمله آب و برق تامین و مجوز بی نام برای هر یک از بسته‌های سرمایه گذاری با کاهش برخی فرایند‌های اداری تدوین شده است.

رحیم سرهنگی از تمامی سرمایه گذاران مطرح حاضر در جلسه دعوت کرد با توجه به جاذبه‌های گردشگری کیش، با سرمایه گذاری در این منطقه، بر تکمیل زنجیره گردشگری که شروع آن مشهد و در ادامه سفر گردشگران به کیش و بهره مندی از امکانات منحصر به فرد گردشگری خواهد بود؛ اهتمام ورزند.

وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش از هر ایده و پیشنهاد سرمایه گذاری استقبال می¬کند؛ تاکید کرد: رویکرد ما در بخش صنعت، فراهم کردن زمینه فعالیت و جذب صنایعی است که دارای خلق ارزش افزوده بالایی هستند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تاسیس یک بانک برون مرزی (آفشور) در کیش و ثبت نخستین تراکنش مالی در این بانک خبر داد و افزود: با توجه به قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد، شرایط خاصی را جهت جذب سرمایه گذاری در حوزه‌های مالی فراهم کردیم و علاقه‌مند ورود سرمایه گذران به این حوزه هستیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی! عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی!
فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ داده در کره‌جنوبی بیانیه‌ای منتشر کرد.
پایتخت مصرف تریاک در ایران پایتخت مصرف تریاک در ایران
توضیحات رضا ملک زاده معاون پیشین وزیر بهداشت در رابطه با بیشترین میزان مصرف تریاک در ایران
زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید
مهین زرین پنجه صبح روز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ در سن ۸۸ سالگی در متل‌قو درگذشت.
موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند! موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند!
تعداد موتورسیکت‌های در حال تردد کشور به ۱۴ میلیون دستگاه رسیده است که در سال گذشته تنها ۲۲ هزار دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که از این میان ۱۱ میلیون دستگاه فرسوده هستند و طبق اعلام مدیر اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرو‌های کشور، به اندازه ۴۴ میلیون تا ۶۶ میلیون دستگاه خودرو آلودگی تولید می‌کنند.
دنیرو، ناجی اسکورسیزی دنیرو، ناجی اسکورسیزی
در دوره‌ای زندگی هنری اسکورسیزی می‌رفت که با یک‌فاجعه به پایان برسد، اما حیات هنری وی با کمک رابرت دنیرو ادامه پیدا کرد و اوج گرفت.
جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد! جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد!
شیخ کاظم صدیقی خطیب جمعۀ تهران در ستایش مرحوم ابراهیم رییسی گفته است: "بعد از آن که برای ما آن حادثه پیش آمد در نماز جمعۀ ما حضور پیدا کرد و نوازش کرد و می‌ترسید ما ضربه خورده باشیم و از صحنه عقب‌نشینی کنیم. " این جمله به رغم ظاهر ساده جای بحث و تأمل بسیار دارد.
وقوع زمین لرزه در شیراز وقوع زمین لرزه در شیراز
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر دقایقی قبل شیراز را لرزاند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر