کد خبر: ۲۲۸۱۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۲

به بهانه حضور دوباره ستاره ملی‌پوش در پرسپولیس

محمدحسین کنعانی‌زادگان برای سومین بار پرسپولیسی شد و از این حیث کنار ستاره‌های بزرگی قرار گرفت.
به بهانه حضور دوباره ستاره ملی‌پوش در پرسپولیس

مخاطب24:وقتی یک بازیکن از پرسپولیس و استقلال جدا می‌شود، بازگشت دوباره به این تیم‌های بزرگ کار راحتی نخواهد بود. عمدتا این بازیکنان بعد از جدایی از این تیم‌ها دچار افت فاحشی می‌شوند و به همین دلیل برگشت آن‌ها کار سختی است.

 

با این حال داشتیم بازیکنانی که بیشتر از دو بار به تیم‌های سابقشان بازگشتند. این اتفاق جالب در این فصل و در نقل و انتقالات تابستانی هم رخ داد و محمدحسین کنعانی‌زادگان برای سومین بار پرسپولیسی شد. او که در دوره‌ای کوتاه پیراهن استقلال را هم بر تن کرده بود، درحالی دوباره به پرسپولیس برگشت که در دو فصل گذشته در فوتبال قطر حضور داشت.

 

این مدافع که در سالیان اخیر جزو بازیکنان فیکس تیم ملی بوده، در لیگ‌های نوزدهم و بیستم برای پرسپولیس بازی کرده بود و قبل از آن در لیگ یازدهم هم بازیکن این تیم بود.

 

۳ بار عضویت در پرسپولیس، رکورد تاریخ این باشگاه است و کنعانی‌زادگان تنها بازیکنی نیست که چنین آماری دارد. کنعانی زادگان با بازگشت مجدد به پرسپولیس در کنار چند تن از بزرگان تاریخ این باشگاه قرار گرفت. به این بهانه بازیکنانی که در طول تاریخ این باشگاه در ۳ مقطع در پرسپولیس بازی کردند را بررسی کردیم که در ادامه می‌خوانید.

 

جادوگر فوتبال ایران!

اگر نگوییم بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران، قطعا علی کریمی یکی از بهترین‌های تاریخ به حساب می‌آید. کریمی که سال‌ها در بایرن مونیخ، شالکه و الاهلی امارات بازی کرد، در ۳ مقطع در پرسپولیس حضور داشت و همواره جرو بهترین‌های تیمش بود. کریمی در سال ۱۳۷۷ برای اولین بار پرسپولیسی شد و از همان‌موقع نشان داد چه فوتبالیست باکیفیتی است. کریمی بعد از درخشش در پرسپولیس راهی فوتبال امارات و بعد از آن بوندسلیگا شد ولی بعد از ۷ سال بازی در بیرون از ایران دوباره به تیم محبوبش بازگشت. بازگشتی که باعث شد تا یکی از باشکوه‌ترین استقبال‌های فوتبال ایران شکل بگیرد و تقریبا ورزشگاه آزادی برای استقبال از این فوق ستاره پر شد.

 

در پایان فصل اما کریمی جایی در پرسپولیس نداشت، این بازیکن پیشنهاد داد که رایگان برای پرسپولیس بازی کند که پذیرفته نشد. در آن مقطع کریمی با نظر مدیریت وقت باشگاه از پرسپولیس کنار گذاشته شد و جادوگر مجبور شد برای ادامه فوتبال به استیل آذین برود. کریمی در لیگ یازدهم به پرسپولیس بازگشت و ۲ فصل در این تیم بازی کرد.

 

در لیگ سیزدهم و با توجه به حضور علی دایی در راس پرسپولیس و سرمربیگری او، اختلافات کهنه این دو اسطوره فوتبال ایران باعث جدایی اجباری کریمی از پرسپولیس شد. علی راهی تراکتور شد و در همین تیم از فوتبال خداحافظی کرد. کریمی بارها اعلام کرده بود که آرزو دارد با پیراهن پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کند ولی جادوگر به آرزوی‌اش نرسید و در تبریز از فوتبال خداحافظی کرد.

 

وارث سلطان!

سروش رفیعی جزو معدود بازیکنانی است که شماره ۷ پرسپولیس را بعد از علی پروین برتن کرد ولی عملکرد خوبی از خودش به نمایش گذاشت. رفیعی که در تابستان قبل برای سومین بار به پرسپولیس بازگشت، نقش مهمی در قهرمانی‌های فصل قبل تیمش ایفا کرد.

 

سروش آمار جالبی در پرسپولیس دارد و او کلا دو نیم فصل در لیگ‌های شانزدهم و هجدهم و یک فصل کامل که همین فصل قبل بود، در این تیم بازی کرده و موفق شده ۳ قهرمانی لیگ برتر،۲ قهرمانی جام حذفی و ۲ سوپرجام را به‌دست بیاورد که آماری فوق‌العاده به حساب می‌آید.

 

رفیعی برای فصل بعد هم با پرسپولیس قرارداد دارد و برای دومین بار در طول دوران حضورش در پرسپولیس می‌تواند فصل را با این تیم آغاز کند.

 

محبوب برانکو، مغضوب یحیی!

اولین مقطع حضور احمدزاده در پرسپولیس طوری بود که او اصلا فرصت بازی کردن را پیدا نمی‌کرد و یک بازیکن جوان و ناشناخته بود. فرشاد وقتی برای گذراندن سربازی راهی تراکتور شد، در این تیم درخشید و سر زبان‌ها افتاد. بعد از پایان سربازی برای دومین بار پرسپولیسی شد و به یکی از مهره‌های فیکس تیم برانکو تبدیل شد.

 

فرشاد پسر برانکو بود و سرمربی کروات علاقه زیادی به او داشت. با این حال در اقدامی عجیب که بعدها خود فرشاد هم اعلام کرد جزو خاطرات بد زندگی فوتبالی‌اش است، درحالی که پرسپولیس به او نیاز داشت و پنجره این تیم بسته بود، راهی فوتبال لهستان شد و پرسپولیس را رها کرد. اقدامی که باعث شد محبوبیتش بین پرسپولیسی‌ها به‌شدت پایین بیاید و در بازگشتِ دوباره به پرسپولیس با استقبال بد هواداران مواجه شد.

 

فرشاد فقط یک فصل در فوتبال لهستان دوام آورد و بعد از آن در ابتدای لیگ نوزدهم دوباره به پرسپولیس بازگشت. بازگشتی که البته خیلی دوام نداشت و در نیم‌فصل همان سال و بعد از آمدن یحیی گل‌محمدی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس به جای گابریل کالدرون، فرشاد در لیست مازاد قرار گرفت و از پرسپولیس جدا شد.

 

لازم به ذکر است به غیر از نفراتی که نام بردیم، ناصر محمدخانی و مرتضی کرمانی‌مقدم دو ستاره دهه ۶۰ و ۷۰ پرسپولیس هم جزو نفراتی بودند که در ۳ مقطع پیراهن پرسپولیس را برتن کردند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.