کد خبر: ۲۲۸۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

آمریکا دو ناو جنگی دیگر به خلیج فارس می‌فرستد!

آمریکا در ادامه سیاست‌های خود برای ایجاد تنش و ناآرامی در منطقه قصد دارد به بهانه نظارت بر کشتیرانی در آب‌های خلیج فارس ناوهای نظامی بیشتری به منطقه اعزام کند.
آمریکا دو ناو جنگی دیگر به خلیج فارس می‌فرستد!

مخاطب24:در ادامه اقدامات تحریک‌آمیز ارتش آمریکا در خیلج فارس، سنتکام، ستاد فرماندهی ارتش آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای مدعی شد که برای تأمین امنیت کشتیرانی در منطقه خلیج فارس، دو ناو نظامی به تنگه هرمز اعزام می‌کند.

وبگاه «روسیا الیوم» شامگاه پنجشنبه گزارش داد که پنتاگون قصد دارد به بهانه تأمین امنیت برای نفتکش‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند به منطقه خلیج فارس دو ناو نظامی آبی، خاکی «یو اس اس باتان» و «یواس‌اس کارتر» را در کنار ناوشکن «توماس هادنر» و جنگنده‌های اف ۱۶ و اف ۳۵ مستقر کند.

بر پایه این گزارش، پنتاگون در بیانیه خود اعزام این ناوهای نظامی به خلیج فارس را به دلیل آنچه محافظت بیشتر از کشتی‌ها در برابر اقدامات ایران عنوان کرد، اعلام کرد.

مقامات آمریکایی برای توجیه حضور نظامی خود در خاورمیانه و خلیج فارس مدعی هستند که با این اقدامات امنیت منطقه را برای کشورهای حاشیه خلیج فارس و عبور کشتی‌های سراسر جهان تأمین می‌کنند. این در حالی است که اقدامات تنها موجب افزایش تنش‌ها در منطقه شده است و جمهوری اسلامی نیز بارها تاکید کرده است که این کار بر عهده کشورهای منطقه است و آنها خود قادر به انجام آن هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر