کد خبر: ۲۲۷۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷

ماجرای دستگیری و زندان رفتن محمدرضا شریفی نیا

محمدرضا شریفی‌نیا که شب گذشته برای دومین بار مهمان برنامه «دورهمی» شده بود، خاطره‌ای از ماجرای زندان رفتن‌اش در پیش از انقلاب را تعریف کرد.
ماجرای دستگیری و زندان رفتن محمدرضا شریفی نیا

محمدرضا شریفی‌ نیا، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، شب گذشته (جمعه ۹ خرداد) مهمانِ برنامه «دورهمی» با اجرای مهران مدیری بود، در این برنامه، او خاطره‌ای درباره علاقه فراوانش به کتاب‌خوانی را تعریف کرد.

در بخشی از این گفت‌وگو، مدیری از شریفی‌نیا پرسید «در پدر بودنت به چه چیزی خیلی افتخار می‌کنی» که مهمان برنامه در پاسخ گفت: «به این که در کودکی مهرآوه و ملیکا، آنها هر سوالی از من داشتند، به آن‌ها جواب می‌دادم آن هم به سبب کتاب‌های بسیاری که خوانده بودم، چون معتقدم یک هنرمند باید درباره همه چیز اطلاعات داشته باشد.»

ماجرای دستگیری و زندان رفتن محمدرضا شریفی نیا

او ادامه داد: «قبل از انقلاب و سر یک ماجرایی مرا دستگیر کردند و به زندان بردند. آن زمان کسی که کتاب می‌خواند، حکمش سنگین‌تر می‌شد، آنقدر موضوع جدی بود که از هر یک از زندانی‌ها که می‌پرسیدند چه کتابی خوانده‌ای، می‌گفت «کلیله و دمنه»، «بوستان» و «گلستان». نوبت به من که رسید، ۸ صفحه را از کتاب‌هایی که خوانده بودم، پر کردم که دو صفحه اول آن مربوط به نویسندگان روسی بود. چند ساعت بعد، رئیس زندان مرا خواست و گفت تو چه‌کاره‌ای؟ گفتم من یک دانشجو هستم. گفت چگونه جسارت کردی نام تمام کتاب‌هایی را که خوانده‌ای، بنویسی؟ گفتم چون من معلم بچه شما هستم، ترسیدم فقط آن سه کتاب را بنویسم و شما از من عصبانی شوید که چطور معلمی هستم که همین سه کتاب را خوانده‌ام. البته بیشتر از این کتاب خوانده‌ام اما متاسفانه دیگر امکان نوشتن وجود نداشت. در مقابل، رئیس زندان کمی فکر کرد، من را نگاه کرد و گفت احسنت.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر