کد خبر: ۲۲۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳

چهارمین «صَبانه» صباویژن به مدیریت عمر و صنعت گردشگری پرداخت!

چهارمین رویداد «صَبانه»؛ صبحانۀ دیجیتالی صباویژن با حضور جمعی از فعالان و چهره‌های حوزۀ تبلیغات، بازاریابی و کارآفرینی برگزار شد.
چهارمین «صَبانه» صباویژن به مدیریت عمر و صنعت گردشگری پرداخت!

مخاطب24:در صبانه امروز، پس از صرف صبحانه و معرفی چهره‌های جدید دعوت شده به «صَبانه»، محمد وکیلی، فعال حوزه توسعه فردی و مشاور حوزه مدیریت، لقمه آموزشی خود را با عنوان «مدیریت عمر» ارائه داد. 

وی در طرح تجربه خود به اهمیت مدیریت عمر پرداخت و استراتژی توسعه فردی را یک نیاز جدی دانست. وکیلی در ارائه لقمه آموزشی خود، از مدلی رونمایی کرد که آن را نتیجه مطالعات شخصی‌اش دانست و طول عمر هر فرد را به دوره‌های مختلفی تقسیم کرد و میزان پیشرفت در مسیر موفقیت در این دوره‌ها را تشریح کرد.

در بخش دوم صَبانه، اشکان بروج، فعال حوزه گردشگری، در صنعت رویافروشی، پرسه‌ای زد و از خاطره فروشی در صنعت گردشگری گفت.

بروج به وجود فرصت‌های شغلی قابل توجهی در صنعت گردشگری اشاره کرد که تاکنون جای خودشان را در ایران پیدا نکرده‌اند. عدم دانش و سواد کافی در این صنعت نیز از گلایه‌های این فعال صنعت گردشگری بود. او در ارائه تجربیات خود به مدل شخصی‌اش اشاره کرد که آن را از شخصیت «تن تن» الهام گرفته است و ماجراجویی، حل مسئله و مدیریت در زندگی و کسب و کار را از این کاراکتر الگوبرداری کرده است. وی همچنین به تغییر سبک سفر در خانواده‌ها اشاره کرد و با ذکر این دلیل که اساسی‌ترین چالش گردشگری، فصلی بودن آن است، مارکتینگ در حوزه گردشگری را از سخت‌ترین کارها برشمرد. توصیه بروج به فعالان این حوزه که نتیجه تجربیات تحصیلی و کاری‌اش بوده است، افزایش خلاقیت و نوآوری و تکنولوژی در این حوزه بود. وی در پایان، ایجاد تجربه و خاطره ساختن برای مردم را برگ برنده بیزنس‌های گردشگری معرفی کرد.

شایان ذکر است که محتوای ویدئویی این نشست در اینستاگرام و آپارات صباویژن برای بازدید و استفاده عمومی در دسترس قرار می‌گیرد.

برچسب ها: صنعت گردشگری
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.