کد خبر: ۲۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

کشته شدن غیرنظامیان در جنگ اوکراین

معاون دبیرکل سازمان ملل از کشته شدن بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی در جریان جنگ اوکراین خبر داد.
کشته شدن غیرنظامیان در جنگ اوکراین

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ روزماری دی کارلو، معاون امور سیاسی و ایجاد صلح دبیرکل سازمان ملل در جریان نشست شورای امنیت این سازمان گفت، بیش از ۹۲۰۰ غیرنظامی تاکنون در جریان جنگ در اوکراین کشته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تاس، او بیان کرد، با گذشت بیش از ۵۰۰ روز از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، ۹۲۸۷ غیرنظامی شامل ۵۳۷ کودک در درگیری‌های مربوط به این کشور جان باخته‌اند. ۱۶۳۸۴ تن شامل ۱۱۱۷ کودک نیز در این درگیری‌ها زخمی شده‌اند. دی کارلو بیان کرد: "این‌ها صرفا ارقام تایید شده هستند. تعداد واقعی قربانی‌ها احتمالا به میزان قابل توجهی بالاتر است. "

او خاطرنشان کرد: "در حال حاضر بیش از ۶.۳ میلیون اوکراینی پناهجو شده و بر اساس برآورد‌ها ۵.۱ میلیون اوکراینی هم در داخل این کشور آواره شده‌اند. "

وزارت دفاع روسیه مکررا تاکید داشته، این کشور از تسلیحات با دقت بالا برای آنکه تنها تاسیسات نظامی را هدف بگیرد استفاده می‌کند. سازمان حقوق بشری عفو بین‌المللی که مقر آن در لندن واقع است در گزارشی منتشر شده در اوت ۲۰۲۲ اعلام داشت، اوکراین با استقرار تجهیزات نظامی و تسلیحات در مدارس و بیمارستان‌ها قوانین جنگی را نقض کرده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت