کد خبر: ۲۲۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

وزیر امور خارجه عمان با امیرعبداللهیان دیدار کرد

وزیر امور خارجه از عمان به عنوان دوست بسیار نزدیک ایران در منطقه یاد کرد و ارتقای همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف را نشانه عمق روابط دو کشور دانست.
وزیر امور خارجه عمان با امیرعبداللهیان دیدار کرد

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ السید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان که روز گذشته (دوشنبه) در صدر هئیت دیپلماتیک به تهران سفر کرده بود، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در ملاقات با همتای عمانی خود، از روند رو به گسترش روابط دو کشور برادر و همسایه ابراز خرسندی کرد و ارتقای همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف را نشانه عمق روابط دو کشور دانست.

وی موضوعات همکاری میان دو کشور را مختلف و متنوع دانست و افزود پیشرفت‌های زیادی در روابط دو کشور داشتیم و در عین حال این دیدار فرصتی برای مرور توافقات قبلی و ارزیابی میزان پیشرفت امور و اجرای توافقات قبلی رؤسای دو کشور است.

امیرعبداللهیان مسؤلیت دستگاه‌های دیپلماسی ایران و عمان در پیگیری و اجرای توافقات قبلی میان دو کشور را مهم دانست و افزود، لازمست مشورت‌ها میان مدیران ارشد و کارشناسان دو طرف بمنظور تنظیم سند جامع همکاری‌های بلندمدت دو کشور با جدیت ادامه یابد.

وزیر امور خارجه برگزاری اجلاس آتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در تهران در آینده نزدیک را حائز اهمیت دانست و ابراز اطمینان کرد که نتایج این اجلاس در کمک به تقویت همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف مثمر ثمر خواهد بود.

امیرعبداللهیان عمان را دوست بسیار نزدیک ایران در منطقه توصیف کرد و از تلاش‌های سازنده این کشور در مسیر کمک به لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و نیز کمک برای بهبود و ارتقای روابط با برخی کشور‌های منطقه تشکر و قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه همچنین بر سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حسن همجواری، گفتگو و همکاری با همسایگان تاکید کرد و افزود: در همین چارچوب در سفر اخیر خود به چهار کشور حوزه جنوبی خلیج فارس، پیشنهاد تأسیس مجمع گفتگو و همکاری میان هشت کشور ساحلی خلیج فارس را مطرح کردیم و اعتقاد داریم که تحقق این پیشنهاد می‌تواند گفتگو‌ها و همکاری‌های مشترک و امنیت پایدار در منطقه را تقویت کند.

وزیر امور خارجه همچنین سلام و تحیات گرم جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان خطاب به سلطان عمان را به وزیر خارجه این کشور ابلاغ کرد.

وزیر امور خارجه سلطنت عمان نیز با ابلاغ سلام و تحیات گرم سلطان عمان به جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان، روابط میان دو کشور را الگو و مثال زدنی توصیف کرد و با ابراز خرسندی از روند رو به رشد روابط دو کشور افزود: لازمست ابعاد مختلف همکاری‌های دو کشور و روند اجرای اسناد امضا شده قبلی را بطور مستمر مرور کنیم و زمینه‌های ارتقای همکاری‌ها بویژه در حوزه اقتصادی و تجاری را فراهم کنیم.

السید بدر البوسعیدی، نقش وزارتخانه‌های خارجه دو کشور در هدایت و مدیریت روابط دو کشور را حائز اهمیت دانست و نسبت به استمرار نشست‌ها و مشورت‌های مشترک مدیران وزارتخانه‌های خارجه دو کشور بمنظور مرور اسناد و توافقات امضا شده قبلی و روند اجرای آن‌ها برای کمک به پیشرفت روابط و رفع موانع اظهار آمادگی کرد.

وی عمان ضمن مهم خواندن اجلاس آتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، از زمینه سازی برای دیدار دیگر مقامات عالیرتبه دو کشور در آینده نزدیک در تهران و مسقط استقبال کرد.

تسهیل همکاری‌های تجاری میان دو کشور و نیز تقویت همکاری‌ها در حوزه ترانزیت و حمل و نقل در چارچوب توافقنامه عشق آباد و کریدور شمال جنوب از دیگر موضوعات مورد گفت وگوی دو وزیر در این دیدار بود.

همچنین برخی دیگر از موضوعات مورد علاقه دو کشور در حوزه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزرای امور خارجه ایران و عمان در پایان گفتگو‌های رسمی خود با حضور در یک کنفرانس مشترک خبری، گزارشی از دیدار و گفتگو‌های دیپلماتیک خود را در اختیار رسانه‌های خبری قرار دادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر