کد خبر: ۲۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶

حقوق کارگران کفاف 10 روز زندگی را هم نمی‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک فعال کارگری از کاهش 50 درصدی قدرت خرید کارگران و بازنشستگان از ابتدای سال تا کنون یاد کرد و گفت: حقوق کارگران کفاف 10 روز زندگی آنها را هم به سختی می‌دهد.
حقوق کارگران کفاف 10 روز زندگی را هم نمی‌دهد

جواد اکبری در گفت و گو با ایسنا، از وضعیت معیشتی بسیار نامناسب کارگران و بازنشستگان کارگری در شرایط اقتصادی کنونی یاد کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه‌ها و نرخ تورم شدیدی که از ابتدای امسال داشتیم، قدرت خرید کارگران حدود 50 درصد کمتر شده و به نصف رسیده است.

وی با اشاره به اینکه دریافتی تقریبی کارگران حدود چهار میلیون تومان در ماه است، ادامه داد: این رقم کفاف 10 روز زندگی این قشر را به سختی می‌دهد.

عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان کارگری اضافه کرد: این درحالی است که برخی از کارگران و یا بازنشستگان که سابقه کمتری دارند، از این میزان هم کمتر دریافت می‌کنند. 

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: بسیاری از کارگران مستاجرند و باید نیمی از دستمزد خود را بابت کرایه خانه بدهند و تمام ماه را با حدود دو میلیون تومان بگذرانند.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری کرمانشاه با بیان اینکه با این شرایط اقتصادی و با وجود پیگیری‌های صورت گرفته خبری از ترمیم دستمزد کارگران برای امسال نیست، اظهار کرد: امید ما این است که حداقل برای سال آینده دستمزد منطقی‌تری تعیین شود.

اکبری درخواست کرد، دستمزد سال 1401 به گونه‌ای باشد که افزایش هزینه‌های سرسام آور امسال را تا حدودی پوشش بدهد.

وی از آغاز به کار زودهنگام کمیته‌های مزد استانی برای ارزیابی وضعیت سبد معیشتی خانوارهای کارگری برای تعیین تکلیف دستمزد سال آینده خبر داد و گفت: اگر سبد معیشت را هم کنار بگذاریم و فقط به نرخ تورم اکتفا کنیم، باز هم حداقل دستمزد سال آینده با توجه به نرخ تورم باید افزایش قابل توجهی داشته باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر