کد خبر: ۲۲۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

آمادگی کیش برای جذب سرمایه گذاری در زمینه تعمیرات هواپیما و شبیه ساز پرواز بالگرد

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش گفت: از سرمایه گذاری بخش خصوص در زمینه نگهداری، تعمیر و تعمیرات اساسی هواپیما و شبیه ساز پرواز بالگرد در کیش استقبال می‌کنیم.
آمادگی کیش برای جذب سرمایه گذاری در زمینه تعمیرات هواپیما و شبیه ساز پرواز بالگرد

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی در آیین آغاز عملیات اجرایی بزرگترین و مجهزترین آشیانه بالگردی کشور که صبح پنج شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۲ در محوطه فرودگاه بین المللی کیش برگزار شد؛ گفت: زیرساخت‌ها و فضا‌های مناسبی جهت انجام نگهداری، تعمیر و تعمیرات اساسی هواپیما در فرودگاه بین المللی کیش وجود دارد و در زمینه سرمایه گذاری شبیه ساز پرواز بالگرد نیز علاوه بر فضای مناسب فرودگاهی، زیر ساخت‌های مناسب در شهرک دانشگاهی نیز فراهم است.

وی با بیان این که با تحقق سرمایه گذاری در زمینه تعمیرات هواپیما و شبیه ساز پرواز بالگرد، بسته خدماتی فرودگاه بین المللی کیش در زمینه خدمات فرودگاهی و هوانوردی تکمیل می‌شود؛ افزود: سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش درحوزه فرودگاه و حمل و نقل هوایی به ارزش بالغ بر ۳۰۰۰ میلیارد تومان، ایجاب می‌کند که بخش خصوصی در توسعه‌های جانبی این فرودگاه ما را یاری و در این زمینه سرمایه گذاری کند.

محمدی با اشاره به وجود سه هکتار مجتمع بالگردی فرودگاهی، آن را بزرگترین هلی پورت فرودگاهی در سطح ملی و ظرفیت بلقوه برای کیش و به نوبه آن کشور عنوان کرد و افزود: مجتمع بالگردی فرودگاه کیش قادر به ارائه خدمات ویژه و مناسب به سکو‌های نفتی کشور است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر