کد خبر: ۲۲۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷

سخنرانی رئیسی در مراسم گرامیداشت هفته بهزیستی

رییس جمهور گفت: صمیمانه باید از خانواده‌هایی که فرزندپذیر هستند تشکر کرد. ما در دولت برای خانواده‌ها، پذیرش کودکان را تسهیل کردیم.
سخنرانی رئیسی در مراسم گرامیداشت هفته بهزیستی

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته بهزیستی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به فضایل دلدادگی و عشق به خدا و دگرخواهی مخصوصا درباره کسانی که نیاز به کمک دارند» اظهار کرد: به خانواده‌هایی که کودکان بی‌سرپرست را تکفل می‌کنند خسته نباشید گفته و از آن‌ها تقدیر می‌کنیم. قدردانی اصلی از این افراد همانی است که امیرمومنان فرمودند؛ جایگاه بهشت برای خانواد‌هایی است که راحتی را از خود سلب می‌کنند تا دیگری در آرامش باشد. این ایثار و گذشت و عشق و محبت بسیار ارزشمند است. با این زحمت، انسان خود و جامعه را می‌سازد.

وی ادامه داد: با سعادت فردی است که برای لذت باقیه، لذت موقت را زیر پا بگذارد؛ اینجا دو لذت وجود دارد مثلا کسی که روزه‌دار است، لذت واقعی می‌برد نه لذت موقت خوردن و آشامیدن. وقتی شخصی می‌بیند بچه‌ای در خانواده رشد می‌کند و برای جامعه فرد مفیدی می‌شود، لذت واقعی می‌برد. کسانی که خردمند و آینده نگر و ایثارگر بوده و نگاه‌شان به رضایت خداوند و ساختن یک فرد است، زحمت تربیت این بچه‌های نیازمند را تحمل می‌کنند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: فرزند و کودک نیازمند عاطفه پدر و مهر مادر است. موسسه جایگاه نگهداری کودک نیست. وظیفه دولت حمایت از موسسات است، اما موسسات خیریه جای نگه داشتن کودک نیست بلکه کانون خانواده جای نگهداشتن فرزندانی است که به محبت پدر و مادر نیازمند هستند. صمیمانه باید از خانواده‌هایی که فرزندپذیر هستند تشکر کرد. ما در دولت برای خانواده‌ها، پذیرش کودکان را تسهیل کردیم.

وی با بیان این‌که «سازمان بهزیستی اقدامات بسیار خوبی انجام داده و برای توانمندسازی افراد دارای معلولیت جسمی باید بیشتر تلاش کند»، گفت: اشتغال و مسکن این افراد بسیار مهم است و باید اقدامات بیشتری برای تامین اشتغال آن‌ها شود. تولید مسکن برای آن‌ها رشد خوبی داشته، اما به مسکن بیشتری برای افراد دارای معلولیت نیازمندیم. آمار و گزارش‌ها خوب است. سازمان‌ها، ادارات و مدارس باید برای افراد مناسب‌سازی و تردد این افراد تسهیل شود.

وی با تاکید بر این‌که «همه دستگاه‌ها باید برای پیشگیری از معلولیت تلاش کنند» ادامه داد: این بدان معنا نیست که برای جلوگیری از معلولیت، سقط جنین را تجویز کنند؛ چراکه قتل نفس است بلکه تصادفاتی که منجر به معلولیت می‌شود باید کاهش یابد. تجهیزات افراد دارای معلولیت جسمی باید به روزرسانی شود. بهزیستی ما خانواده‌محور و اجتماع محور باشد. بهزیستی به خانواده‌ها مراجعه کند.

رییسی با اشاره به این‌که «توانمندسازی باید به شکل بهتر در بهزیستی ادامه یابد»، ادامه داد: در عین حضور خانواده‌ها در مراقبت از بچه‌ها، دولت، بهزیستی و خیرین باید از خانواده‌های فرزندپذیر حمایت کنند. ممکن است این خانواده به کمک نیاز داشته باشد و همواره باید به این مساله توجه داشت. این کمک باید در طول سال وجود داشته باشد و محدود به روز خاصی نباشد.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: باید به کادر بهزیستی نیز توجه بیشتری شود، چون کار آن‌ها آسان نیست. مشکلات پرستاران بهزیستی باید دنبال و حل شود.

وی با بیان این‌که «شناسنامه و اسناد کودکان تحت سرپرستی باید به گونه‌ای باشد که این بچه‌ها و خانواده‌ها احساس تحقیر نکرده و دچار مشکل نشوند»، افزود: در اسناد رسمی باید کد‌هایی گذاشته شود که برای سازمان اسناد روشن باشد، اما در اسنادی که در اختیار کودک و جامعه است مشخص نباشد. کد‌ها برای خانواده روشن باشد و در اسناد رسمی تعریف شود.

برچسب ها: رییسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر