کد خبر: ۲۲۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان:

زائران اربعین دریافت گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند

معاون فرهنگی و اجتماعی فرمانده انتظامی خوزستان گفت: زائران عتبات عالیات نباید دریافت یا تمدید گذرنامه خود را به روزهای پایانی قبل از سفر موکول کنند.
زائران اربعین دریافت گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند

مخاطب24:سرهنگ حکیم عبداللهی عصر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: داشتن گذرنامه برای خروج از کشور الزامی است و از زائران عتبات عالیات که تاکنون اقدام به دریافت یا تمدید گذرنامه خود نکرده‌اند، درخواست می‌شود این موضوع را به روزهای پایانی قبل از سفر موکول نکنند.

وی افزود: با توجه به اینکه در زمان سفر گذرنامه باید بالای ۶ ماه اعتبار داشته باشد، افراد متقاضی حتماً به زمان سفر خود توجه داشته باشند و چنانچه می‌دانند در طول سفر از این اعتبار کم خواهد شد حتماً از هم اکنون اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.

معاون فرهنگی اجتماعی فرمانده انتظامی خوزستان ادامه داد: افرادی که گذرنامه آن‌ها اعتبار دارد از وجود و عدم فقدان گذرنامه و سلامت فیزیکی آن اطمینان حاصل کرده چرا که گذرنامه‌هایی که مخدوش باشند، قابلیت بهره برداری نداشته و باید نسبت به تعویض آن‌ها اقدام کرد.

سرهنگ عبداللهی تصریح کرد: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته که شاهد این مسئله بوده‌ایم بعضی از متقاضیان مسائل و ملاحظات ذکر شده را رعایت نکرده و همین موضوع باعث ایجاد سردرگمی افراد و تراکم زیادی در مراکز صدور گذرنامه شد؛ لذا برای اینکه امسال به این مشکلات مواجه نشویم و متقاضیان با چالش روبه‌رو نشوند و از طرفی بتوانیم خدمات بهتر و مطلوب‌تری را به افراد ارائه کنیم، لازم است که زائرانی که قصد مسافرت به عتبات عالیات را دارند، این نکات را مدنظر قرار دهند.

وی به شرایط جدیدی که برای سفرهای زیارتی خارج از کشور در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: امسال همکاران بنده در فراجا هماهنگی‌هایی را با دولت عراق برای تنظیم یک سند مسافرتی زیارتی به عنوان پروانه گذر زیارتی انجام داده‌اند که برتری و مزیت این پروانه نسبت به گذرنامه‌های رسمی را می‌توان قیمت پایین‌تر و صدور سریع‌تر آن عنوان کرد که به محض اجرایی شدن قطعاً از طریق پلیس اطلاع رسانی خواهد شد.

سرهنگ عبداللهی گفت: همچنین افرادی که متقاضی سفر بوده و مشمول اخذ کارت ملی هستند، چنانچه تاکنون کارت ملی خود را دریافت نکرده‌اند هرچه سریع‌تر با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت این موضوع را پیگیری کنند.

وی یادآور شد: متقاضیانی که کارت پایان خدمت آن‌ها قدیمی است باید نسبت به تعویض کارت پایان خدمت خود و اخذ کارت پایان خدمت هوشمند اقدام کرده تا در زمان صدور گذرنامه با مشکل مواجه نشوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر